Dürüstlük

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve sadrettin06 tarafından 6 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamlar ben venüs tr4 serverinde bozo isimli oyuncuyum.Darkorbit severek oynadığım bir oyun ,fakat bana göre bazı eksiklikleri var.Mesela: adam sana davet atıyo birlikte kristalon kesiyosunuz tam patlıcağı zaman seni guruptan çıkarıyo..Bende chatten senin yaptığın karaktersizlik diye yazıyorum admin beni engelliyo..Yani arkadan vurmaya pirim veriliyo delikanlılığa verilmiyo...Adminlere bu konularda duyarlı olmalarını rica ediyorum.Saygılarımla..

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Kendinizi tanıtmak için , Kim Kimdir - Oyuncu bölümüne konu açabilirsiniz.

Oyun ve forum hakkındaki fikirlerinizi ve önerilerinizi Güncelleme Havuzu bölümüne , üyelerin oy verebilmesi açısından anket de , ekleyerek açabilirsiniz.

Keyifli Forumlar

3. CİLΛ

CİLΛ User

banada yapıyolar unutuyolar birsonraki sefer beraber keserken ben adamı kesip yaratığı alıyorum :D

Son düzenlenen: 4 Ocak 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.