Düşman Bulucu Modülü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HatayLı_ASİ_[☾★] tarafından 7 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamun aleykum.4-5 te canavar sayısı çok olduğu için düşman bulucu modülünü kullandığımda canavar listesi ekrana sığmıyor ve çoğu zaman aradığım canavar altta kalıyor.Bunun bir çözümü var mı?

2. Tam Ekran Yap Petını De Uste Cek Hepsını Gorursun O Zaman

3. Denedim ama olmuyor.

4. .üYe.

.üYe. User

ctrl+mouse tekerleği kullanarak ekran boyutunu kendinize göre ayarlayabilirsiniz. yani ctrl basılı tutup mouse tekerleğini hareket ettirin hepsi bu

5. Merhaba,

Oyunu tam ekrana çevirip P.E.T konrol panelini sol üst köşeye çektiğinizde tüm yaratıklar görünecektir.
    Ayrıca arkadaşlarımızın dediği gibi CTRL 'ye basılı tutarak farenizin tekerleğini yukarı aşağı hareket ettirdiğinizde yakınlaşıp uzaklaşacaktır.
    Bu yöntemlerle sorununuz çözülecektir.
    Üyelerimize cevaplarından dolayı teşekkür ederiz.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  6. Cevaplar için teşekkür ederim.Tam ekran yaparak olmadı ama ctrl+mouse ile hallettim.Hiç aklıma gelmemişti bu çözüm teşekkürler.Kitlenebilir.

7. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Sorununuzun çözüldüğüne sevindim. İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.