düşman bulucu sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve orkun tarafından 3 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. orkun

orkun User

modum 4-5 de canavar çok olduğu için düşman bulucuda ki yaratıkların hepsini göremiyoruz aşağıya kayıyor bazılar ve onlara tıklayamıyoruz bu sorunu supporta bildirdim buraya da yazmak istedim oyun yetkilileriyle görüşüp 4-5 de ki canavarların çokluğundan dolayı canavarların hepsini alt alta yapmak yerine birazını da sağa kaydırıp tüm canavarları seçebileceğimiz biçimde olmasını istiyoruz. saatlerdir uber lordakia kesemedim canavarların yerleri de f5 atmama oyunu kapatıp açmam çerezleri silmeme rağmen değişmedi hep aynı şekilde kaldı bu mağduriyetin yetkililere iletin lütfen

2. Bence bu fikrinizi Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümünde bir konu açarak beyan etseniz ve anket ekleseniz daha da iyi olurdu.Buradan açmanız da iyi olmuş aslında.Umarım yetkililere iletilir ve dediğiniz gibi bu mağduriyeti kimse yaşamaz.Ama size tavsiyem Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümüne bir konu açmanız.Yada bir Moderatörden konuyu taşımasını ve anket eklemesini istemeniz.

3. RexMarium

RexMarium User

Merhaba, evet o sorunla bende karşılaştım. Geçici olarak sorununuza çözüm arıyorsanız. Geminizden çıkış yapınız ve tekrar giriniz. Uber Lordakia nın paneldeki sırası değişecektir. Üste çıkana kadar bunu tekrarlayınız ve çıkış yaptığınz yerleri değiştiriniz. İyi Forumlar

4. Merhaba ,

Daha önceden iletmiştik fakat şu anda son durum nedir yada bir çalışma yapılıyor mu şu an için bilgi yok maalesef.

İyi forumlar.

5. orkun

orkun User

yok olmuyor çıkış aldım girdim f5 attım bilgisayarı kapattım herşeyi yaptım aynı kalıyor yerleri hep . modum bi tekrar iletme şansınız varsa tekrardan söyleyin değişmiyor hiç çünkü

6. Merhaba ,

Tekrar gerekli kontrolleri yapalım gerekirse görsel olarak destekleyip iletiriz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.