Düşman Bulucu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve cücücüm tarafından 26 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. cücücüm

cücücüm User

Pet düşman bulucuda son bir kaç gündür bir sorun var. Bazen haritadaki yaratıkların bir kısmını göstermiyor ara yüzde.

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Tam olarak sorununuz nedir onu açık bir şekilde yazarsanız sevinirim. Aklıma iki tane problem geliyor biri radar protokolleri ile alakalı diğeri de oyun ekranında listeyi tam olarak görememe sorunu.

İyi Forumlar

3. Merhabalar;

Çerezlerinizi silip tekrar deneyebilir misiniz?

İyi forumlar.

4. cücücüm

cücücüm User

Şöyle anlatayım, örneğin 4-5 haritasında uber lordakia aratacaksınız petinize, petin düşman bulucusuna geldiğiniz de haritada ki yaratıkların listesi eksik olarak açılıyor. Bu eksiklik bazen neredeyse yaratıkların yarısını, bazen de sadece tek bir yaratığın gözükmemesi olabiliyor. Bir süre bu şekilde devam ediyor, bir kaç kez konfi değişince düzelebiliyor ancak bir süre sonra gene aynı şey oluyor.

Çerezleri sildim ancak gene fayda etmiyor

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Şubat 2015
  5. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Tam ekran modunda oynadığınızda görebilirsiniz ayrıca peti üst köşeye taşımanız lazım 4-5 haritadasındaki yaratık sayısının normalde fazla olmasından dolayı listeyi normal ekranda göremeyebiliyorsunuz.

İyi Forumlar

6. Merhaba,

Aynı sorunla ben de karşılaştım, 4-5 haritasında batterelay belirdiğinde petin düşman bulucu bölümünde 5-6 yaratık gözüküyordu. Batterelayı kestim sorun düzeldi :)

7. cücücüm

cücücüm User

Ben anlatamadım galiba size. Listede yaratıklar gözükmüyor. Bunun petin üstte ya da altta veya tam ekran modunda olmasıyla alakası yok. Şöyle anlatmaya çalışayım o zaman. Normal şartlarda atıyorum ki 4-5 haritasında 20 çeşit yaratık varsa bunların sadece bazen 4 ya da 5 i gözüküyor

Evete bu olabiir ama her defasonda battleray'in kesilmesini ya da gitmesini mi bekeleyceğiz?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Şubat 2015
  8. Bilmiyorum, son batterelay güncellemesi ile oyunda bir çok sıkıntı yaşandı, halen kalkan sorunu da tam olarak düzeltilemedi, porttan atladıktan sonra konfi değiştirmekten sıkıldım artık :)

9. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Sorununuz ile ilgili olarak FlashPlayerinizi güncelleyip biligisayarınızı yeniden başlatıp tekrar deneyiniz.

İyi Forumlar

10. cücücüm

cücücüm User

İsterseniz bir de format atayım pc ye? her şeyim güncel, çerzleri az evvel temizledim. Battleray güncellemesinden kaynaklanan bir sıkıntı olabilir dikkat etmedim buna. Ancak arkadşın tespiti doğru olabilir. Bu sorunu daha önce kimsenin dile getirmemiş olması, bende sıkıntı olacağı anlamına gelmiyor. TS'de ki bir çok arkadaş aynı dertten muzdarip, ancak nedendir bilinmez kimse zahmet buyurup buradan sorununu iletmiyor

11. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Sorun teknik ekibe iletilmiştir,kapatılması uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.