Düşman Bulucu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **_GüNeY_KoReLi_** tarafından 5 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 4.5 te günlük görev için 12 uber sibelonit istiyor ama düşman bulucuda maşallah bi düşman listesi çıkıyor şansa istediğim yaratık en altta ve ekranı tam büyütünce onu pet slotunu yukarı çekince görebiliyorum anlayacağınız listede o yaratığı işaretleyemiyorum kombo t. oto. t. v.s leri çıkardım sadece düşman bulucu kaldı ama hala aynı; listede demaner escord eklendiği için bu sorunu yaşıyorum demem o ki bu konuda yardımcı olabilecek var mı?

2. .DECCAL.42

.DECCAL.42 User

kullandığın tarayıcıdan ekranı uzaklaştır, ayarlardan yani, ekran büyüyecektir

**_GüNeY_KoReLi_** bunu beğendi.
  3. korsanjack

korsanjack User

bunda ekran boyutunun çok önemi var 27 inç asus ekranla oynadığım dan beri oyun daha ayrı bi güzel

**_GüNeY_KoReLi_** bunu beğendi.
  4. sağol kardeşim söylediğin gibi yapınca sorun düzeldi teşekkür..

:)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Nisan 2018
  5. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Ardaşlarımızında dediği gibi ekranı uzaklaştırabirsiniz.

Veya Tam ekran yaparakda oynabilirsiniz.

Ayrıca sorununuz düzeldiği ve çözüme kavuştuğu içinde konunuzu kilitliyorum.

İyi forumlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.