Düşman bulucuda sıkıntı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -_ELNİNO_- tarafından 18 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 4-5de düşman bulucumda sıkıntı var neden kaynaklanıyor olabilir ne yapacağım resimdeki NPC'ler hariç öbürleri yok şimdiden teşekkür ederim.
    Not: Düşman Bulucu Seviye 3.
    Peti kapatıp açtım olmadı. Haritadan çıktım girdim olmadı. Oyundan çıktım girdim olmadı.Çerezleri sildim olmadı.Düşman bulucuyu çıkarttım yeniden taktım oda olmadı.

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

P.E.T. , Düşman Bulucu Modülünüzde bir sorun bulunmuyor.

P.E.T. Düşman modülü sadece bulunduğunuz haritada ki NPC ' leri arayabilir.

Diğer haritada bulunan bir NPC , Bulunduğunuz haritada bulunmuyor ise , P.E.T. ' in düşman bulucu modülünde seçilemez.

Keyifli Forumlar

3. modum dikkat ederseniz arkadaş 4-5 haritasını söylüyor, bu liste bu kadar kısa değil, orda her yaratığın boss ve überi var. saimon yok mordon yok, liste kısalamaz çünkü yaratık bir yerde patlayınca başka bir konumda hemen geri oluşuyor

4. aborjin14

aborjin14 User

o yaratık varya ismi aklıma gelmiyo 5 3de cıkan ocıkınca radar problem cıkarıyo bende de oluyo sadece o yaratıkcıkınca baterycıkıncayani

5. Merhaba,

Normalde olması gereken bu değil. Fakat bazen ekran yetmediği zaman listenin tamamını göstermiyor. Lisyenin altında daha boşluk var mı ekranda? Buna bir dikkat ediniz. Eğer ki hala sıkıntı var ise supporta mail atın hesabınızı incelesinler.

İyi Forumlar.

6. Arkadaşlar bana da oluyor bu, dikkat ederseniz haritada Battleray var, o haritadan çıkınca, modül de eski haline dönüyor. Biz de yaşadık aynısını görev yaparken. Lütfen düzeltilsin bu hata, sebebi Battleraydır modum.

7. Merhaba,

İncelenmesi için konuyu gerekli yere ilettik.

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.