Düşman Oyunculara Ateş Edememe

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve *Master-Chief* tarafından 10 Ocak 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhabalar,
    Oyuna uzun süredir ara vermiştim fakat tekrardan oyuna başladığımda haritalardaki düşman oyunculara ateş edemediğimi fark ettim. Fakat birkaç tane yabancı oyuncu bana ateş edebildi . Oyuna gelen bu "sıra dışı" yenilik nedir acaba? Aydınlatırsanız sevinirim.

2. Amiral34

Amiral34 Guest

Merhaba,

Bu konu hakkında 2 teorim var. 1. teorim

Küresel sunucuda oyuna girdiyseniz PVP modu ve PVE modu şeklinde bir bulunmaktadır. Bu CPU hakkında,

Daha detaylıca söylemek gerekirse eğer oyuncularla alakalı herhangi bir saldırı işlemi yaptığınızda korumanız kalkacaktır. Siz korumanızı bozduğunuz için size saldırdıklarını düşünüyorum.

2. bir teorim ise hangarınızda lazer topu olmadığı için olabilir :D

İyi Forumlar.

3. 3. teoride x oluşumu oyunculara hasar vermez adam yarım yamalak sormuş gitmiş biz teori üretiyoz.

BUKANN bunu beğendi.
  4. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Kendisi saldıramamış ama farklı şirkettekiler saldırabilmiş yani bu durumda mantıklı olan

1- Konfigürasyon dizilim hatası yani lazer ekipmanı olmayan konfigürasyonda olabilir.
    2- Farketmemiş ve cephanesi olmayabilir.
    Son olarak ise ;
    X Oluşumu Droit düzenini kullanıyorken olabilir.
    "Hiçbir şekilde şeref puanı kazanamazsınız ve lazerleriniz düşman oyunculara hasar vermez." derken ateş edilebilir ama hasar mı vermez yoksa hiç mi ateş edilemez bilemiyorum. Çünkü kullanmadım. :D

5. TheEndGame

TheEndGame User

belkide kısayol atamaları silinmiştir ondan kellide ctrl işlev görmüyor hızlı erişimden ateş edemiyordur..teori çok.

6. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

Ateş Edebilir ancak hasar vermez.

7. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Hiç tercih etmediğim için bilmiyordum bilgilendirme teşekkürler. :) Gerçi yine de tercih edeceğimi sanmıyorum. :D Şeref önemli sonuçta ;)

Sayfayı Paylaş