Düşman Sayacı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Dankas tarafından 6 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Dankas

Dankas User

Bulunduğunuz haritada farklı şirketten düşman varmı bilmek bazen zor oluyor bunun için bir düşman sayacı olcak haritada kaç düşman olduğununu gösterecek düşmanın ismini filean göstermiyecek sadece kaç kişiler onu söyliyecek bu sayaç minimapın hemen üstünde olacak
    tabiki resimdeki gibi düşman diye yazmayabilir çok yer kaplıyor. bunun yerine bir logo olabilir.
    ne işe yarayacak dersek adam kesmeye gittiğimizde harita dolu mu boş mu onu anlıyacaz boş ise git portala kes adamları dolu ise 100 kişi bana dalarsa beni keser mantığıyla kaç ordan.

zaten çok minik bişey bu özellik umarım gelir

2. -ZİFİRİ-

-ZİFİRİ- Guest

Merhaba ,

Bence gereksiz bir şey çünkü bu sefer adam kesmek zorlaşır kimse gelmeyebilir o haritalara.

İyi Forumlar.

3. Merhaba, Haritanın sol tarafında düşman sayısını gösteren bir çubuk vardır ama yalnızca şirketinin x-1 ve x-2 haritasındaki düşman sayısını göstermektedir. Çubuk 5 bölmeli olduğundan en fazla 5 düşman gösterebilmektedir. Bu düşman gösterme olayı x-1 ve x-2 haritasıyla sınırlı kalmayıp x-8, x-3, x-4 haritalarında da olabilir.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Şubat 2015
  4. Salih-Amel

Salih-Amel User

Moduma Katılıyorum Gereksiz Eğer sen Haritada Kaç tane Npc Sayacı var deseydin Belki fikrim Ya da fikirlerimiz değişe bilirdi

5. X-1 ve X-2 de gösteriliyor zaten buna gerek yok oyum olumsuz..

6. Selahattin

Selahattin User

aynen oyum olumsuz. ama belki tarafsız haritalarda olabilir 4/4 yada 4/5 gibi belki korsan haritaları.

7. baskının ne anlamı kaldı, adı üstüne misafirliğe gelmiyoruz baskına geliyoruz değil mi ama :))

8. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.