Düşman Şirket Haritası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Yigit673 tarafından 9 Haziran 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bu yenilik gelsin mi ?

1. EVET

100,0%
  2. BELKİ

oy sayısı 0
    0,0%
  3. HAYIR

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yigit673

Yigit673 User

Merhabalar. Artık herkes biliyor ki yeni darkorbitin eski darkorbitle artık uzaktan yakından alakası kalmadı fakat sanırım oyuncular giderek bu gidişata alışıyorlar. Bundan demek istediğim bot veya bug vs. kullananlar değil, oyunun genel sistemi, yani yenilikler. Montaj olsun, uba olsun lf4 ve yeni çıkan lf4 türleri olsun yeni gemi türleri ve artık 200k yı aşkın vuruşlar olsun darkorbit çok yenilendi. Bunların hepsi zamanla elde edilebilecek şeylerdir veya değildir buna yorum yapmayacağım fakat benim burdan oyun yapımcılarına iletmenizi istediğim ve tabikide görüşlerinizde merak ettiğim bir fikrim var. Yukarıyada anketi bıraktım lütfen herkes cevaplasın.

Oyunla ilgili fikrim şudur;

Giderek yenilenen darkorbitte artık bir şirketin haritasında gerçek anlamda başka şirketin oyuncu sayısı daha çok bulunuyor. Bu kesinlikle çoğu haritada böyle. Ben özellikle söyliyim benim oynadığım serverde tr4 te oynuyorum mmo'yum ve 1-6 haritası düşman kaynıyor. Bu öyle tahmin ettiğiniz gibi değil, oynayanlarda bilirler. 3-5 kişilik baskın değil. Artık baskınlar yok geliyorlar kristallon mu keserler cubikon mu keserler takılıyorlar haritada ve çıkıyorlar. x5 olur x6, x7 hatta x8 de bile ara ara yoğunlar. Bu mmo için değil eminim ki aynı sorun eic ve vru dünyası içinde durum bu şekildedir. Ben şahsen bundan hiç memnun değilim eskiden darkorbitte başka şirketin haritasına girip oralarda takılmak baskına gitmek için geminin ve arkanın çok sağlam olması gerekirdi. ( en az 8-10 kişi ). Böyle gelip başka şirketin haritasına girip cubikon kesmek tallon kesmek vs vs bunlar yoktu bilen bilir. Öncesinde sağlam bir nefes alınması gerekirdi. :) Nitekim izinde verilmezdi kolay kolay. Özelliklede eski oyuncular bilir. Benimde bu yüzden ortaya attığım fikir şu; bence bundan sonra bir yenilik gelmeli ve bir oyuncu, kendine ait olmayan yani düşman şirketin yeni haritalarına girdiğinde (x5-x6-x7-x8) zaman içerisinde radyasyonlu bölge gibi ufak ufak (venomun yeteneği gibi) zamanla çok azdan başlayıp çok yavaş bir şekilde artan bir gövde hasarı alması gerektiği düşüncesindeyim. Benim düşüncemle bu hem sürekli istediği gibi rahat rahat düşman şirket haritalarında takılanların rahatlığının önünü biraz keser hemde oyuna biraz renk gelir. Renkten kastım düşmandan ötürü kasılmayan düşük levelli arkadaşlar artık daha rahat kasılırlar. Bu sayede bir süre sonra bu sisteme alışıldığı zaman herkes görücek ki savaşlar daha seyrek olucak fakat bir o kadarda sağlam ve eğlenceli olucaktır. Eski darkorbit gibi. Ve buna ek olarakta güvenin bana oyuncu sayısı çok daha artacaktır. Genel oyuncu sayısı mı bilemem ama yeni haritadaki oyuncu sayısı çok daha artacaktır, buda savaşlara kısacası oyuna çok renk katacaktır. Çünkü gerçektende eski haritalardan yeni haritalara düşman yoğunluğu yüzünden geçemeyen oyuncu sayısı bile çok fazla. Bunlar benim düşüncelerim ve gözlemlerimden süzdüğüm yorumlar arkadaşlar. :) Yukarıda da dediğim gibi bir anket başlatıyorum evet-belki-hayır diye bu mantıklı geldiyse hoşunuza gittiyse / gitmediyse lütfen herkes oy kullansın ve aşağıya görüşlerini belirtsin. Ben düşman şirketteyken alınan hasarı kafama göre yazdım siz aklınızda bir şeyler varsa yada ekleyeceğiniz onlarıda belirtirseniz çok sevinirim tabikide. :)

İyi forumlar ve iyi oyunlar arkadaşlar.

Son düzenlenen: 9 Haziran 2017
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.