Öneri Düşman şirket Klanda Olursa (İSTASYONDAKİ GİBİ) Herkese Düşman Görünsün

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FUAT066 tarafından 18 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

DÜŞMAN ŞİRKET KLANDA OLURSA(İSTASYONDAKİ GİBİ) HERKESE DÜŞMAN GÖRÜNSÜN

Anketin kapanma tarihi 18 Nisan 2017.
  1. Konuya Katılıyorum oyuna katkı sağlar.

100,0%
  2. Bu şekilde daha iyi gerek yok.

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. FUAT066

FUAT066 User

1. Eğer bir klana Düşman Şirketten Bir Üye Alınırsa Bu Klan Tüm Şirketler Tarafından Düşman Görülsün. Çünkü ; İstasyon Kurduğumuzda Eğer Klanımızda Düşman Şirketten Üye Olursa Kendi Şirketimiz Bile Düşman Görünürken Benzeri Durumun Klan Üyesi Alımında Da Olmaması Adaletsizlik Getiriyor, Adamlar Benim Şirketime Kendi Klanıyla Geliyor Ve Şirket Üyesi Ama Kendi Klanından Olan Kişi İle Bana Sıkıyor Ve Kesiyor Ben eğer; Kendi Şirketimin Üyesini Keser İsem Eksi Alıyorum. Adam Beni Keserken Ben İzlemek Zorunda Kalıyorum Çok adaletsiz bir durum.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Mart 2017
  2. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Lütfen konunuzu düzenleyiniz,büyük harfle konu başlığı ve içerik olamaz,küçük harf ile yeniden yazınız.

Konunuza anket eklemelisiniz.Buradan nasıl anket ekleyebileceğinize bakabilirsiniz.

Yapamazsanız yardım isteyebilirsiniz.Eklemezseniz konu kilitlenip kaldırılır.

İyi forumlar.

3. fuat*

fuat* User

katılıyorum , kendi şirketimin adamı ben hiçbir klanda değilim düşman ile birlikte beni kesdi, eksi almamak için sıkamadım, adamlar aynı klanda ne yapayım bir çözüm lazım.

4. unlu123*

unlu123* User

Kardeş tamda iyi konuya değindin, bizlere çok madur oluyoruz.... bir çözüm lüfen. az önce kesildim.

5. FUAT066

FUAT066 User

ben bukadar süredir oynuyorum ama , bugün çileden çıktım.

6. biri sesimizi duysa keşke biz buraya boşa yazıyor 0lmasak, eğer arkadaşın dediği gibi olsa gerçek klanlar kurulur süper olur Vallahi

7. ergn_80

ergn_80 User

Bu konuya katılıyorum. Eğer böyle olursa gerçek klanlar kurulur ve oyun daha zevkli olur şirketler daha güçlenir diye düşünüyorum.
    diğer türlü oyundan soğuyor insan.

umudumuz olması yönünde bu oyunu uzun süredir oynarım. beklentilerimize değindiniz.

umudumuz olması yönünde bu oyunu uzun süredir oynarım. beklentilerimize değindini

8. Sesimizi duyan olur inşallah , abi beni tanıdın sanırım eski klan üyen [GOLL] böyle oyuncular yüğzünden klan kavramı bitti çok haklısın.

Sesimizi duyan olur inşallah , abi beni tanıdın sanırım eski klan üyen [GOLL] böyle oyuncular yüğzünden klan kavramı bitti çok haklısın. nerde bu ADMİN ler sesimi duyan var mı .

9. lazer066

lazer066 User

Birileri essahlı bir konu açmış, Helal olsun sana tebrikler ... destekliyorum . ADMİN Abi, Abla sesimizi duyun ya ... :)

Duyacak inşallah kardeş. bekleyelim . bunu cahtetn yaysak mı ..

10. Klanın bütün şirketlere düşman görünmesinden ziyade, başka bir şirketin klanına giren oyuncu bütün şirketlere düşman görünebilir.

11. FUAT066

FUAT066 User

mevcut konuya anket nasıl eklenir

bende aynen onu demek istedim. düşman şirketlerden klana alım olmamalı.

12. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba

Bu mavi kısıma tıklayıp Buradan nasıl anket ekleyebileceğinize bakabilirsiniz.

Lütfen konu içeriğini de düzenleyiniz küçük harf ile yazılmalıdır.

Sakin olalım, henüz açtı konuyu ,yeterli desteği görürse iletiriz .Bu tür kararları Merkez verir.

Anket eklenmeli ve ankete oy verilmelidir.

İyi forumlar.

13. Ha gayret destekler artmış.

14. lazer066

lazer066 User

Herkesi haberdar edelim arkadaşlar.

15. FUAT066

FUAT066 User

sağolasın. ama şimdiden iyi destek var herkese teşekkürler.

16. haydi arkadaşlar bu konudan magdur olanlara duyuralım hemen.

FUAT066 ve FUAT66(OĞLU) bunu beğendi.
  17. Destekler çok muş bende arkadşalara söyleyim.

FUAT066 bunu beğendi.
  18. FUAT066

FUAT066 User

arkadaşlar destekleriniz için sağolun. inşallah ADMİN ler bunu görürü ve gerçekleşir.

19. 5m crediyi nakitmi alcam :D

konuyu destekliyorum chate geçen 5m veriodunuz destekleyenlere :D

FUAT066 bunu beğendi.
  20. mantıklı, desteklenebilir.
    ilgimi çeken bir diğer husus, sanırım tüm klan üyeleri forumda arkadaşlarına yardımcı olmaya çalışmış. yeni yeni üyeler fikir belirtmiş çok hoş olmuş. :):D

FUAT066 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.