Öneri Düşman şirket Klanda Olursa (İSTASYONDAKİ GİBİ) Herkese Düşman Görünsün

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FUAT066 tarafından 18 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

DÜŞMAN ŞİRKET KLANDA OLURSA(İSTASYONDAKİ GİBİ) HERKESE DÜŞMAN GÖRÜNSÜN

Anketin kapanma tarihi 18 Nisan 2017.
  1. Konuya Katılıyorum oyuna katkı sağlar.

100,0%
  2. Bu şekilde daha iyi gerek yok.

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İnşAllah şu duruma güzel bi destek gelirde düzelir uzun zamandır bekliyoruz gerçekten bir çok oyuncu mağdur bu durumdan kesinlikle +1

FUAT066 bunu beğendi.
  2. Bencede olmali lakin soyle bir durum var klansiz gemilerle gelip saldirirlar.

FUAT066 bunu beğendi.
  3. FUAT066

FUAT066 User

klansız gemiler oun bilmeyenler sen onlara sıkmazsan zaten eksi şeref alırlar sen sıkarsan artı şeref alır. sakın sıkma sıkana şerefi eksi oluncada kesersin :)

4. bence desteklenmeli ozellikle tr 5 de anda klani eic olan uyeleriyle marstaki uyeleri birlesip marslilari kesiyorlar cubide rahat edemiyoruz biz eic olan anda uyesine atesederken mars olan anda uyesi bize saldiriyor bence kilanlarin tek irk olmasi zorunlu olmali evrensel kilan kurulmamali bunuda desteklemeliyiz .. iyi forumlar

FUAT066 bunu beğendi.
  5. FUAT066

FUAT066 User

Arkadaş sende çevrene duyurursan oyun eski güzelliğine kavuşacak inşallah...

desteğinizi esirgemeyin arkadaşlar çok sağolun , bencede çok gerekli olan bir durum.

destek bekliyorum saygılar

arkadaşlara söyleyin destek.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Nisan 2017
  6. Kardeşim mükemmel bir konu açmışsın. Benim senden ricam var. Konu düzenleme ile alakalı olacak biraz. Şimdi sistemin böyle olması yerine klanların işaretlediği ŞİRKET ÜYELİĞİ kısmı örneğin EIC için sadece EIC üyeler olabilsin. Klan içindeki biri şirket değiştirmek isterse klandan ayrılmak zorunda kalsın. ŞİRKET ÜYELİĞİ kısmı ALL yani HEPSİ olmadığı müddetçe sadece o şirkete ait oyuncular o klanın üyesi olabilsin. Dış şirketten alımda yapamasın içerden şirkette değiştiremesin. Bak o zaman nasıl oluyor klanlar :) .

7. kesinlikle çok güzel bir konu, ama biraz daha anlaşılır bir şekilde yazarsan daha güzel olur :)
    +999999...

FUAT066 bunu beğendi.
  8. Var mısınız TR5dekiler bi klanda toplanıp andalıları kesmeye :p

9. FUAT066

FUAT066 User

aynen kardeş herkesin sorunu aslında bu ama kimseye ulaşamıyorum ulaşabilen arkadaşlar olursa sevinirim, herkes bir arkadaşına söylese yeter.

{-€FSANE_AT€Ş-} bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.