Düşman şirkete yardım edenler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -TRAKYACOPY- tarafından 15 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Düşman şirkete yardım edenler için yaptırım uygulanmalı mı ?

1. evet!

oy sayısı 8
    61,5%
  2. hayır!

oy sayısı 5
    38,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba kurallar hakkında bi bilgim yok ancak.. düşman şirkete yardım edip kendi şirketinden olanlara sıkanlar için bi işlem uygulanmıyo sanırım değil mi.. halbuki ilk o sıkmadığı için şerefini etkilemiyo ama düşmana yardım edip kendi şirketine ihanet etmiş oluyo, o yüsden bi yaptırım olması lazım bence

mega$06 bunu beğendi.
  2. (Patiq)

(Patiq) User

aynen oyle bu durum ıyıce cıgrından cıkmaya basladı malesef

3. Merhaba,

Şu anda dediğiniz konu üzerinde bir yaptırım yok.
    Konu Güncelleme ve fikir havuzu bölümüne taşınmıştır.

İyi Forumlar

Son düzenlenen: 15 Temmuz 2015
  4. Prophecy

Prophecy User

Yapılması gerekli.

5. Adamın iyi vuran gemisi vardır, rütbe kasmak istemez, gemisini ajan gemi olarak kullanabilir. İç karışıklık çıkarır hedefinde başarıyı yakalar, oyun ise berbat hale gelir.

Siz ona sıkmadığınız sürece, o sizi patlatmasa bile, sırf lazer attığı için ceza almalı. Onun lazerinin size değmiş olması yetmeli ceza almasına.

6. Kesinlikle haklısın. Sebepsiz yere lazer atıp güçlü canavar keserken işini zorlaştıran oyuncular var.

7. Bu konu hassas bi konu aslında, önemsenmeyip göz ardı edilcek birşeyde değil, bot kullananlardan bi farkı yok bu tarz üyelerin, o zaman oyunda şirket olmasadı herkes herkese sıksadı, kendi şirketinden üyeyi kesmek nedir ya düşman şirkete yardım etmek için, ayıp şeyler, oyun dahi olsa insan sadakat nedir bilmeli, mars lısan şirketine saygın olmalı

8. Merhabalar;

Bu konu hakkında daha detaylı bir çalışma yapıp üyelerin oylamasına sunabilirsiniz böylece bizde sizin düşüncelerinizi merkeze iletiriz.

İyi forumlar.

BlackGhost™ bunu beğendi.
  9. bir etkisi oluyosa anket ekledim başlığa ;)

10. Aslına bakarsanız evet düşman bir yeri bastığında o haritadaki dostlarında dalmaları hoş değil ancak bunu nasıl ayırt edecekler, kendimden örnekler vereyim:

Klan diyelim ki evrensel bir klan,her şirketten üye var. Bir şirket diğerini basmaya gitti orda da adamları var. Şimdi ordaki adamlar kendi klan üyelerine yardıma geliyor ve chatte falan dalmayın diye muhabbet dönüyor. İyide adamlar aynı klandan. Sonuçta klan sıralaması var işin içinde. Aynı klandan ve düşman olsalardı bişi denmeyecekti ama sonuçta aynı klanlar bu durumda yaptırım uygulanmamalı. ****liğine değil klan savaşı için sıkıyorlar. Birnevi casus görevide görüyorlar (yukaıda dendiği gibi)

Bir üyeyi klandan atmışlar yada aralarında usumet olmuş. Gördüğü yerde sıkıyorlar. Buda gaza geliyor sıkmayın diyor dinlemeyince geleni indiriyor gideni indiriyor. Bu durumda kim suçlu?

Yada iki arkadaş birbirlerine pas atmak için özellikle farklı şirketteler. 3 şirketede baskına gidiyorlar. Birinin kendi şirketine geldiğinde şurda adam var diyor gelince yardım ediyor. Düşman şirkete gittiklerinde sorun olmuyor ama snuçta burda da düşman seni kesmeye geliyor böyle düşününcede yaptırım olmamalı

Ama birde şu yanı var gerçekten düşman dalıyor baktı canı az oda dalıyor *****olsun patlasın diye. Ya da zevkine dalıp canı az kala bırakıp kaçanlar falan var. Bunu zevkine yapanda yaratık çalmak için yapanda var. Bu ise kesinlikle cezalandırılmalı, yaratık çalmak ya da zevkine milletin dpsini indirmek cezaya tabi olmalı.

Sorun şu ki bunu nasıl yapacaklar. Eğer sistem olarak belli bir miktar dosta dalanlara ceza verilse yukarıda saydığım şekilde olaylar yaşayn üyeler haksız ceza alacak. Raporla ceza verilse bunu suistimal edenler yada yanlış rapor verenler olacak. Her türlü sistem suistimal edilebiliyor yada açıkalarından yararlanılabiliyor. Bunu düzene oturtmak çok zor o yüzden
    size katılıyorum ceza getirilmeli çünkü bunu yapan ve faydalanan çok kişi var ama size katılmıyorum ceza getirilirse suistimallere ve haksız kazançlara sebep olacaktır.

11. Bence olmamaları bazı kişiler hak ediyor. Ben bazen baskına çıktığım o şiketteki arkadaşlarım bana yardım ediyor hem onların düşman klanlarını da kesiyorum onlar için. Hem kendi şirketimde sevmediğim kişiler elbette oluyor o zamanlar düşman gelince kendi şirketimdeki adama bende sıkıyorum. Bence böyle iyi hem artık böyle yenilikler sınırlandırmalar geldikçe oyun iyice zevki kaçıyor yapacak bir şeyler kalmıyor.

12. Hah yani böyle durumlar için olmamalı, bu kullanılıyor çünkü arkadaş haklı. Ama bazen eğlencesine yapan var bunu o zaman ceza verilmeli. Sorun şu bunu nasıl ayırt edecesin? Bu yüzden bu ceza sistemi getirilmemeli.

13. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Bu saçmalığın kesinlikle düzeltilmesi lazım. Oyun şirketler savaşına değil resmen klanlar savaşına döndü. Kendi şirketini kesersen - şeref yiyorsun ama ilk düşman dalarsa bu yaptığın yanına kalıyor ve - yemiyorsun. Bence kendi şirketine vurduğun her saniye -10 şeref yemelisin ve bu her saniye 2 katına çıkmalı.

Yakında oyuna başlarken şirket değil direk klan seçeriz herhalde.

14. Prophecy

Prophecy User

Neden bu kadar uğraşıyorsunuz anlamıyorum kendi şirketimize sıkamayalım olay çözülsün cubideki o kargaşa da yanlış nişan alan birinin durumunu düşünmeyin zaten.

15. ÇORBACI

ÇORBACI User

Son zamandada yeni bişey türedi adam full+full sıktığında 200k vuruyor yanına düşman şirketten bi ezik bulup kendi şirketi haritasında gezenlere önce ezik gemi sıkıyor sonrada kendi sıkıp kesiyor kesilen düşman şirketteki ezik gemiye yazıldığı için eksi şerefte almıyor bu gibi oyuncular insanları oyundan soğutuyor kendileride bir sürü beddua alıyor tabii ben beddua dedim ama anlayın siz onu

16. İşte bu çok mantıklı.

Bazen bize sıkıyorlar DP az kalınca bırakıyorlar ve porttan atlıyorlar.Böylece - şeref almıyorlar.

.-ProzeN-. bunu beğendi.
  17. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Geçen 4-5 te uber lordakium **** kesiyorum canı da epey azalmıştı. Sonra kendi şirketimden full adam geldi önce biraz bekledi sonra bana dalmaya başladı. İnadına kaçmadım o da daldı daldı azıcık canım kalınca bıraktı. Sonra dp mayını koymuş fark edemedim ve patladım **** - yemeden lokumu çaldı. İşte yarın bir gün ülkede savaş çıksa Allah bilir vatanına da ihanet eder...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Temmuz 2015
  18. Size tavsiyem adam akıllı server de az bucuk adı olan bir klana girin o zaman olmaz öyle şeyler ama düşman klan olursa orasını bilmem. Hem bu fikir bir kısım oyuncuya iyi bir şey diğer kısımına iyi değil. Buradaki fikirler tüm oyunculara hitap edecek şekilde olmalı bence. Hem ayrıca bana sıkıp beni keseni bende bir yerde kıstırıp onu kesiyorum. Ben şiddetle karşıyım bu fikre ki daha öncede belirtmiştim.

19. TheMaster

TheMaster User

Yorumları okumadım ama ben de yabancı şirketle kendi şirketimi kesenler arasındayım. Şahsen ittifakımız olan bir klan bana mavi gözükenden daha çok yardımcı olduğu için kendi şirketimi de kesiyorum. Neden bir yaptırım olsun anlamadım. Savaş oyunu istediğimi keserim.

20. coder545

coder545 User

oyunda saglam oyuncu sayisi azaliyor , kalanlar durmadan sirket degisiyor klan savaslari yuzunden , bu gemiler artik sirketli olmaktan cikip klanli oluyor , klan kurarken all secenegi var gemilere de bunun gibi sirketsiz olma secenegi eklenip ustte denildigi gibi kendi sirketine kesmese bile vurdukca eksi yeme sistemi getirilebilir

.-ProzeN-. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.