Düşman şirkete yardım edenler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -TRAKYACOPY- tarafından 15 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Düşman şirkete yardım edenler için yaptırım uygulanmalı mı ?

1. evet!

oy sayısı 8
    61,5%
  2. hayır!

oy sayısı 5
    38,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Örneğin; EİC-MMO-VRU ve tarafsızlık seçeneği olabilir. Tarafsız olunca oyundaki bütün herkes sana kırmızı gözükebilir. Peki herkes düşman olursa bu adam nasıl geçinecek derseniz bir klana girebilir. Ama hiç gerek yok şu kendi şirketine vurduğun her saniye - yeme fikri gelsin zor keserler bir daha kendi şirketini.

2. Merhaba,

Az önce arkadaşın da eklediği gibi kendi şirketinizdeki bazı klansız oyuncular yaratıklarınızı sizin elinizden alabiliyor mayın vb. kullanarak veya chatten size ağır ithamlarda bulunabiliyor.
    Ben şahsen böyle oyunculara sıktığım her saniye eksi yemeyi kabullenemem.
    Tabii bu benim şahsi görüşüm sizler şayet bunun olmasını istiyorsanız bizim için öncelik sizlerin isteğidir.
    Eğer sizler olumlu bakıyorsanız fikrinizi daha da geliştirip fikir havuzuna ekleyebilirsiniz.

İyi Forumlar

Son düzenlenen: 20 Temmuz 2015
  3. coder545

coder545 User

ben kesip eksi yiyorum canavar keserken canimi az gorup saldirdiklarinda 2 3 kere kesmeden birakmiyorum adami patlatinca zaten eksi yiyoruz yok patlatmicaksak adamin umrunda degil vurmamiz olan beyaza olur

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.