Düşman Şirketle parti

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DaRRaB tarafından 16 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DaRRaB

DaRRaB User

1.7 de kasılırken karşı şirketten bir gemi geldi ve ilk bize saldırdı sonra bizim partiye girdi beraber kasıldık sonra cıktı yine bize daldı pek anlamadım yani karşı şirketle parti yapabiliyormuyuz hadi yaptık canı sıkılınca tekar saldırması normalmı yoksa bu bi göremi aayrıca partide isim ustune gelnce Hades Kapısını inşa et ve bu oyuncuyu imparatorlara karşı mücadelede destekle.Cvb verenere şimdiden teşekkür ederim.
    İyi oyunlar

2. Sorudan anladığım kadarıyla parti derken grup diyorsunuz. Bu konuda istediğiniz zaman grup kurabilir veya gruptan çıkabilirsiniz.

Hades konusuna gelince adam gruptayken isminin yanında 1,2,3 gibi rakam varsa o kişinin hades kapısı açık demektir. Sayılar hadesin kaçıncı aşamasında olduğunu belirtir ve hades grupça yapılabilen bir kapı olduğu için sizde hadesi inşa edip 1. aşamadaki diğer oyuncularla başlayabilirsiniz.

Hades hakkında kısa bilgiler;

Hades Galaksi Kapısı , tehlikeli "Hades Nebula yıldız topluluğuna" açılan bir kapıdır.
    Hades Galaksi Kapısı , Diğer Galaksi Kapılarına nazaran Grup halinde yapılan bir kapıdır.
    Hades Galaksi Kapısı , En zor Galaksi Kapısıdır ve En güçlü NPC ' leri içinde barındırır.

Hades Kapısı Nasıl İnşa Edilir ? ;
    Hades galaksi kapısı , 45 Parçadan oluşmaktadır ve diğer galaksi kapıları gibi , Ekstra Enerji kullanılarak inşa edilmektedir.

Hades Kapısı Kurallar ;

Hades kapısında ki oyuncular birbirlerine saldıramazlar ( Şirketleri farklı olsa dahi )
    Hades kapısı içerisinde oyuncular yetenek ve becerileri ( Gemi Yetenekleri , Teknoloji Fabrikası Becerileri ) kullanabilir.

Hades kapısına giriş yapacak grup içerisinde ki tüm oyuncuların Hades kapısının inşasını tamamlamış ve Atlamaya hazır hale getirmiş olmalıdır.

Hades Kapısına Giriş ;

Hades Kapısının inşası tamamlandığında ve Atlamaya Hazırlanılması durumunda Diğer Galaksi Kapıları gibi Kendi Şirketinizin Ana Haritası olan , X - 1 Haritasına yerleştirilir.

Daha fazlası var bu bir kısmı fakat link vermek yasak olduğu için yetkililerden link atmasını isteyebilirsiniz.

3. DaRRaB

DaRRaB User

Cvb için tşk ama durum biz 1.7 de kasılırken karşı şirketteki geldi bize saldırdı bize birkaç kere saldırdı ama sonra bizim grubumuza katıldı ve bizimle 1.7 de kasıldı uzun sure sonra partiden cıktı yine birden bize saldırmaya basladı ve bunlar 1.7 de oluyor hades kapısı ıcınde değil ama dedıgnız gibi karsı şirketteki gemide 2 rakamı vardı ama sadece onda diğer parti grup elemanlarında yoktu çunku bızım hadesle işimiz yoktu :)

4. Grup (senin dilinde parti :)) istediğin zaman kurulup istediğin zaman çıkabildiğin bir sistemdir. Gruptan çıkan kişi istediği zaman size saldırabilir bu durum normal. Sonuçta düşman bir planı vardır belki :)

Hades konusundada inşa et falan demişsiniz sizin hades olmadığı için öyle görünüyordur.

LastShot12345 bunu beğendi.
  5. DaRRaB

DaRRaB User

Evet parti grup :) ne anlama geldiğini biliyorum diğer oyunlardan alışkanlık demem şu karşı şirketle yani grup yapılabiliyor adam ilk bize saldırdı kasıldı cıktı yıne saldırdı :) bahsettıgım hades olayıda karşı şirketeki kişinin grup listesinde ismini üstünde yazıyor benım asıl merak ettiğim düşman şirketlerin grup yapabilmesi tuhaf geldi.

6. Merhaba,

Arada ben de grup oluyorum düşman şirketlerle biraz insafiyetine kalmış karşı tarafın, sonra bakıyorum çok kastım bunları diyip gruptan çıkıp kesiyorum :D o yüzden düşman şirkete hiç bir zaman güvenmeyin :D

İyi Forumlar

LastShot12345 bunu beğendi.
  7. DaRRaB

DaRRaB User

Oyunda olsa bu hayatta fazla iyi niyetli olmıcaksın sanırım..:)
    Ama farklı şirketlerin grup yapması bence olmamalı.

8. Düşman şirketlerin grup yapmasında hiç bir sakınca bulunmamakta eğer güvenmiyorsanız grup olmayabilirsiniz :)

9. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Aynı şirketten olsanız bile gruptan çıkarak sizi kesebilirler.Farklı birşey değil aslında bu durum.Dikkatli olmanız gerekmekte.

İyi forumlar

10. DaRRaB

DaRRaB User

Haklısınız.Bu arada paytogo ile urilerim gelmedi daha önce hiç böyle olmamıştı 1 saattir bekliyorum butun işlemer tamam fakat uriler hesaba geçmedi.

11. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bu konu hakkında support ile iletişim haline geçmelisiniz.Bizim forum üzeridnen yapabileceğimiz birşey bulunmamakta.

İyi forumlar

12. DaRRaB

DaRRaB User

Biliyorum support evlere şenlik ben oraya bankadan yazı yolladım ıslak imzalı hataları ile ilgili ama tık yok bekliyorum ilk bahanelerını duysanız gulmekten parayı vs bosverrsınız ama bankadan imzalı yazılı yolladım bu olayda bakalım ne olcak sizde en ufak brşeyde konuyu kitleyip support a başvurun dıyorsunuz insanlar paylaşssın fıkır alısverisinde bulunsun...

13. Merhaba ,

Size grup için saldırmış daha sonra çıkınca da teşekkür amaçlı saldırmış olabilir. Tabii burada saldırmanın derecesi önemli oluyor. Yani bir iki kere sıkıp bıraktıysa yada bir iki roket attıysa normaldir.

Kendi şirketiniz yada karşı şirketlerdeki oyuncular ile grup oluşturabilirsiniz.

İyi forumlar.

14. Darkrobit vazgeçılmez oyuncu kuralları
    Roket attıysa gurup istiyordur
    Sıkıp bıraktıysa Chate bak diyordur
    sıkıp canını çok az bıraktıysa ekşın arıyodur :D

15. (Patiq)

(Patiq) User

%sonsuz katılıyorum rakıp sırketle pt ıslevı nedne olur anlamam bunlar yuzunden mmo eıc vru ler bırlesıp kendı sırketlerıne dıger sırkettekılere yardım amacıyla haınlık yapar oluyor oyunun en ama en dandık yanı bu arkadas ya all clan sıstemı olmıcak yada adamlar kendı sırketlerıne dalmaması olucak bırak rakıp sırket kessın sen kendı sırketıne neden sıkıp haınlık yapıyorsun arkadasın olabılır ama oyunun kısmı buraı ıste kusura bakmayın oyle

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Ağustos 2015
  16. DaRRaB

DaRRaB User

Hayı
    Hayır ilk kamufle olmus canı azalanlara daldı oldurdu sonra baya debısıldı sonra baktım gruba girmıs herkes kasılıyo sonra bırden yıne dalmaya basladı böyle haınler normal hayatındada böyledır bana göre :)
    Dipnot: Bunu yapanda Türk ismi bende kalsın goruntude var zaten

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Ağustos 2015
  17. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Konu hakkında gereken cevaplar verilmiştir.

Ödeme işlemiyle ilgili sorun genel olarak yaşanmıştır. Halen aldıklarınız gelmediyse lütfen supporta yazınız.

Konu kilitlenebilir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.