Düşük fps sorununa çözüm

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Efsane_Laz tarafından 2 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Efsane_Laz

Efsane_Laz User

Arkadaşlar yaklaşık bir yıldır fps oranımın düşük olmasından şikayet ediyordum. Bu oran ne derseniz savaşlarda 7 ila 10 civarındaydı yani kesinlikle gemimin hakkını veremiyordum. Forumda birçok konu okudum ancak verilen önerilerin hiç biri işe yaramadı. Aklıma eskiden nasıl oynadığım geldi, ben de basit bir düşünce olarak eski ayarlara döndüm yani mozillanın eski sürümünü indirdim.

7 ila 10 arasında değişen fps şu an 55'ten aşağı inmiyor. Ne kadar rahatladığımı fps ' si düşük yani oyunu kasan oyuncular anlar.

İyi oyunlar ;)

2. Merhaba ,

Bir çok nedeni olabilir ama bunların belirlenmesi kişilere ve ayrıca bilgisayarlarına bağlıdır. Bazılarında tarayıcı ve eklentilerden kaynaklanırken bazılarında ise donanımlardan kaynaklanıyor olabilir.

Sonuç olarak siz performans artışı elde etmişsiniz. :)

İyi forumlar.

3. Bende aşırı ram yeme sorunu var ara sıra gemi kontrolümden çıkıyor geçen gemim kontrolden çıktı sağ tıklıom sola gidiyor dost gemiyi işaretleyip ateş etti o_O

Hiç bir şey olmadan böyle saçma sapan hareketler yapmaya başladı...

Maxthon kullanıyorum fakat önceden öyle bir problemim yoktu :confused:

4. Efsane_Laz

Efsane_Laz User

Bu arada bir düzeltme yapayım, bu yöntemi bazı arkadaşlara da önerdim ancak denediklerinde sonuç alamadılar. Benim bilgisayarım ya da eklentilerim artık ne durumdaysa mozillaya geçince böyle bir performans artışı yazadım.

Alta chrome ve mozillada fps karşılaştırması yaptım :)

^^^^^^

5. _DODGE_

_DODGE_ User

Mozila da ram yeme sorunu var...

Chrome da ise yerlesk flash player hatası var.

6. Efsane_Laz

Efsane_Laz User

8 gb ram var max 1gb yese dahi sorun yok o yüzden mozillaya devam :rolleyes:

7. _DODGE_

_DODGE_ User

Düsük sisteme sahipim bu bende sorun yapabilir :) onun için dedim tabi ultra bir pc varsa elde heleki 32 veya 16 gb ram varsa Ye babam ye :)

8. CİLΛ

CİLΛ User

kesin çözüm oyun kastığı zamanlar çözünürlüğü düşür :)

9. Merhaba ,

Eski konuları canlandırmayalım lütfen. Mesaj yazmak için yazmak hoş olmuyor.

İyi forumlar.

10. CİLΛ

CİLΛ User

haklısın modum sıkıntıdan böyle oluyo neyse iyi geceler çıkıyorum ben

11. ONURBEY

ONURBEY User

Bende de Mozilla firefox fps 60 larda ama ram her portaldan atladığımda 1 gb a kadar yükseliyor. F5 yapıp oyunu yeniliyorum.
    Google Chrome de fps en fazla 25-30 ama cpu 100 lere dayanıyor.
    Eskiden chrome de oynardım. performans gayet iyiydi. Son güncellemeler, oyunu kasmaya başladı.
    Şimdi Mozilla da idare ediyorum. fps yüksek olmasına rağmen, confi değiştirirken oyun donuyor.
    Buna da şükür. :)

SAYGILARIMLA.

MRTBY ve BlackGhost™ bunu beğendi.
  12. Abi aynısı bendede oluyor bende mozilladan takılıyorum bazen ama birde Maxthon ' u denemeni öneririm.

Bizim PC'de 7 senelik bende açıldığına şükür ediyorum :)

13. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Yandex tarayıcısıyla deneyiniz. İnternet hızlandırıcı özelliğini açıp.

Keyifli Forumlar

14. Merhaba ,

Sıkıntıdan oluyorsa dikkat edin başka olumsuz şeyler olabilir. Forumda hem güncel konuları olumsuz etkiliyor hem kötü görüntü oluşuyor.

Daha dikkatli olup post kasar gibi eski konulara mesaj yazmamaya çalışın.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.