Düşük hasar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **SURGEON** tarafından 23 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba.
    Benim gemim 10 iris full havoc 8 gelişmiş lf4,full normal lf4 ve 6 adet promethus lazeri var. Anlamadığım şey şu, gemi nereden baksanız yarı full durumda iken bile promerium taşıyla zar zor 10k atıyor. Droitlerimin levelleri 7-8 arası. Bi yardım ederseniz çok mutlu olurum.
    (En gelişmiş lf4ler en yüksek seviyeli droitlere takılı)

2. Ketolar

Ketolar User

Argelerin ne durumda? Geminin bonusu nedir ve hangi droit düzeni ile x1 de 10k yı besleme ile zor buluyorsun?

3. Arge 26 savaş argesi. Droit düzeni burguyla zar zor 11-12k kalp ile 10k. Benim seviyemdeki oyuncular x1 20k atıyor. Adam 9 iris droit geliştirmesi de yok. (Desteksiz)

4. Merhabalar

Arge bakımdan daha 26 argesiniz büyük ihtimal kalın sıkma dizilidir. Başka oyuncuların yaratık argeleri mevcuttur.
    Burdaki link size yardımcı olacaktır.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Ocak 2019
  5. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,
    Bu konuda benzer konular açılmıştı, fakat sonradan tekrar hesaplamalar yapıldığında problem olmadığı görülmüştü. Oyunda hasar değerlerinin değişken oluşu bu gibi yanılmalara neden olabilmektedir. Buradan hesaplama işlemini kontrol edebilirsiniz.

Yardımcı oluşunuz için teşekkür ederim fakat yine de forumda link paylaşımı yasaktır, lütfen bu konuda biraz daha dikkatli olalım. :) Arkadaşlara konunun yerini tarif ederek de yardımcı olmaya devam edebilirsiniz.

İyi forumlar.

_ALPHA_ bunu beğendi.
  6. Hangi gemide o hasarı atıyorsunuz?

7. Hasar veren goliath tasarımlarında. Yetenek açmadan veriyorum bu hasarı.
    Şimdi brnim kafam biraz karışık. Ben arge düzenimi savaş argesi yaptım ancak elitlerim az ve çokta iyi savaşamam. Savaştığım sırada ise çok fazla elit yerim. Ben diyorum ki argemi yaratık argesine mi çevirsen ne dersiniz?

Vuruşum şimdi hepten düştü. Gemi burguda 10k atıyor sinir oldum vallahi.
    Bu olay zeus droidimi aldıktas sonra oldu. Yavaş yavaş hasarım azaldı anlamsızca. Hafif konfide x1 ile 8k vururken (zeussuz) şimdi 4k gibi oranlara düştü??? Nedenini bilen yokmu. Oyunun bi hatası filanmı var acaba.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Ocak 2019
  8. bu vuruşunu denerken büyük ihtimal grubtan destek geliyordu grubtan çıkınca vuruşun düşmüş gayet normal çünkü vuruşun

9. Her neyse çözemiyorum ben bu durumu eğer yapılacak birşey yoksa konu kilitlenebilir.

10. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

_ALPHA_ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.