Düşük vuruyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ►ĦǗКǗMĐAЯỊИ™₣ΞĐAỊSỊ► tarafından 11 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar
    benim gemim full herşey full ama 40k 60k vuruyorum bu 120k vuranlar nasıl vuruyor.

2. Pan

Pan Guest

Merhaba,

Yaptığınız arge dizilimi, seprom beslemesi ve destekler vuruşu etkiler .Hatta ek olarak kullandığınız silahlar neye vurduğunuza göre değişir örneğin magma kararsız. Ondan dolayı vuruşunuz da bir farklılık mevcuttur. Arge dizilimizinizi vuruşa ayarlayıp geminize ful magma diroitlere de geliştirilmiş kararsız takarsınız çok etkili olacaktır.

İyi forumlar.

WolfWar bunu beğendi.
  3. şöyle bir durum var flash player aldıgınız hasarı size toplam olarak gösterir ancak o hasarı siz veriyorsanız durum böyle değildir
    velhasıl kelam ben 50k atıyorum dıyleım roketımde gidiyor 10 k vurdu karsıdkai adam 60 k görür ancak bende 50 k 10 k diye görünür, birde seprom burgu ve boosterlar cok etkili booster %20 seprom %60 burgu %20 %100 kadar bir hasar artısı saglıyor goruyorsunuz kelle avıcısı varsa %12 (sadece gemilere) hasar bu yüzden çok değişkendir bunlardan birtanesini varlıgı veya yoklugu ayrıyeten prometeus takılıysa 5.saniye vurusu parametre çok yani

4. 200 k çıkaranlar oluyordu prometheustan önce yakındır 300-400 k ları göreceğimiz günler.

5. ben youtube de gördüm 600-700 k :) bayağı da eski video :D

6. dün şahit oldum adam x3le 202k çıkartıyor nasıl olduğunu anlamış değilim

_-_MARLON_-_ bunu beğendi.
  7. Aliens

Aliens User

Aşağıdaki nedenlerden ötürü vuruşunuz yükselebilir/düşebilir:
    • Geminizin türü. (Lazer slotu ve pasif vuruş bonusu)
    • Droit sayınız-Droit Seviyeniz-Droit Geliştirmeniz.
    • Kullandığınız lazer türü ve varsa geliştirme seviyesi.
    • Ar-Ge durumunuz. (Kelle Avcısı I&II - Uzaylı Avcısı - Roket Uzmanı)
    • Ar-Ge Ayarcı* ve Hedef Yardım CPU*.
    • Kullandığınız Droit Uçuş Düzenleriniz.
    • Kullandığınız Droit Tasarımları.
    • DMG (Hasar) destekleriniz. (BO1 - BO2 - DLB 1 & 2 - Kappa Multi Desteği)
    • Hastalık durumunuz. (Parazit lazer veya mayını tarafından enfekte edilmişseniz)
    • Lazer ve Roket güncelleme durumunuz. (Seprom - Promerium - Prometid)
    • Kullandığınız lazer roket veya roket atar türü.
    • Karşı tarafın siz üzerinde kullandığı yetenek. (Spectrum Kalkanı & Sentinel Kalkanı)
    • Grup durumunuz ve grubunuzdaki kişilerde DMG BO2 ve DLB 2 var olup olmaması. (Desteklerin alınabilmesi için aynı haritada olmanız gerektiğini ayrıca hatırlatmak isterim)
    *Bunlar vuruşu yükseltmez, vuruşlarınızın ve dolayısıyla yüksek hasarlarınızın da dahil ıskalamasını önlediği için sizin vuruşlarınıza hasar yükseltmekten ziyade daha isabetli atışlarla yüksek hasarlarınızın rakibiniz üzerinde yıkıcı etki bırakmasına yardımcı olurlar.

Yukarıda sıraladığım özellik ve donanımlar hasarınızı yükseltmede veya neden yetersin kaldığını belirtmede doğrudan etkili olan sebeplerdir. Lütfen bunları tek tek kontrol ediniz.

İyi oyunlar diler, vuruşunuzun yüksek olmasını temenni ederim. :)

Manitu ve .Paradoks. bunu beğendi.
  8. hehe iyi alıntı yapıyosun ben acemi oyuncuyumya bunları bilmiyorumya sen alıntı yaz yolla :) 10 yıl oldu nerdeyse bu oyunu oynayalı ne olduysa sv ler birleştikten sonra oldu gemi x4 le burguda %10 hasar destekle 70k vurmazmı

9. Düzenbaz

Düzenbaz User

dün yanımda biri vardı rütbesi falan düşük full herkül spektrum ile yaratığa x4 110k vuruyordu yaratık argesi yapsa dahi o kadar vurmaz çünkü ne spartanı var nede cyborg u hastalığıda yoktu , ben full çift ile cyborgla yaratığa anca 100k vuruyorum.

10. Black Light haritalarında promethus lazerleri ile vuruyor.

11. gruptan dağıtılmış vuruş desteği alıyordur.

12. Düzenbaz

Düzenbaz User

haritada 2 kişi vardık o saatte grubu yoktu talline bi vurdu beyazla 110k roketle falan birleşse bile o kadar vuramaz , dediğim gibi hem kalkan tasarımı spektrum hemde herkülüydü.

13. _01_

_01_ User

sadece promerium ve sepromun bile arasında %30 luk bir hasar farkı var , çift hasar desteği , seprom , mümkünse cyborg un var ise cyborg takarak (%10 hasar farkı en yakın gemiden bile %4 fazla) ve mevcut en iyi lazerlerini takarak tekrar dene 100k hasarı çıkarman mümkün olacaktır, grup desteği ile 150k yı zorlarsın x4 ile

ayrıca yaratığa vuruş için gerekli argeyi verdiyse yaratığa da senin gördüğün hasarı vermesi mümkün , kararsız ve prometheuslar bu durumu şuan sağlıyor

14. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Konuya cevap veren arkadaşlarımıza teşekkür ederim, ben de onların düşüncelerine katılıyorum. 8 kişilik bir gruptan gelecek %35 ek bo2 hasar desteği ile bu değerlere çok rahat ulaşılabilmektedir.

İyi forumlar.

15. şimdi md sana bişey anlatıyım ben 39 arge 10 iris lf4 ler 16lvl desteksiz seple burguda havoklu cerrahla 70 çıkartan gemim var diğeri 45 arge ful+ful geliştirmeler + cyborg burguda spartanlarla %10 destekle 65 k çıkartan gemim var şimdi söylediklerinin nekadarına ben inanayım ?

destek yada yaratıkargesi ona diyecek bişey yok 2 gemi 2 aynı konfi asıl çar 45 arge%10 destekle sepli cyborg spartanlı burguda 70k diğeri 39 arge cerrah havoklu desteksiz burguda sepli 75k anlaşılmadık bişey varmı :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Ocak 2019
  16. _01_

_01_ User

siz geminizin her vuruşunda aynı hasarı mı çıkarmasını bekliyorsunuz? 80k 80k vurmuyor gemiler belirli bir hasar aralığı zaten var 80-125k arası vuruyorum çiftli seprom ile bir geminin yüksek ortalama vuruşu ile diğer geminin düşük ortalama vuruşunu yazarak anlatmaya çalıştığın nedir , hayır anlayamadım . her arge ayrı olarak güç vermiyor gemine vuruş anlamında 45 değil 50 arge de olsan kelle avcısı ve yaratık avcısı argesinden sonraki hasar anlamında güçlendirmiyor(mayını ayrı tutuyorum) yani anlatmaya çalıştığını anlayamadım arkadaş hasarın kaynağını sormuş bizde ona neyin ekstra güç verdiğini ve gemide bunlar olursa ortalama hasar ne çıkaracağını yazdık? problem?

17. Burada arkadaşın demek istediği, oyunda aynı seviyede olan gemilere göre daha az vurduğu. Aynı durumdan ben de muzdaribim. Daha önceden 15 lf4'lü gemide enforcer tasarımı, kelle avcısı, çift güçlendirici ile güve diziliminde bile 65-70 bin hasar çıkarıyordum. Şimdi aynı şekilde üstüne burgu ve parazit zehri varken 70 bin göremiyorum. Gemide 20 tane yeni lf4 (hiper, magma, yansıma) var. Nasıl oluyor da hasar aynı seviyede kalıyor.

Anlattığım 2 durumda da seprom beslemeliyim ve Havoc tasarımı var.

Ya lf4'lerin hasar oranları ile oynama yapıldı ya da bizim gemiler çaptan düşmüş!

18. arkadaşlar oyun böyle bir durum var ve bu gerçek bazen harita değiştirme ve oyuna yeni giriş gibi durumlarda hasar azalması oldugunu cogu kişi gözlemlemiştir sebebini ben de bilmıyorum ancak bu anlattıgım sekilde durum var bazen az bazen çok vurulabiliyor benımde hasarım stabil değil yani

19. aynı sabit hasardan bahsetmiyorum ki ben 70k yı yada 80 kayı hiç vurmuyo :)

20. _01_

_01_ User

başlığı açan arkadaş diyor ki ben 40-60 vururken bu arkadaşlar neden 120yi görüyor, bende diyorum ki besleme ve çift desteği iki gemide öyle bir fark yaratıyor ki görmeden inanamıyorsunuz, sen lf4 ve bu lazerlerimin geliştirmeleri full niye hasar çıkmıyo diye düşünüyor olabilirsin fakat lf4 yerine kullandığın magma, yeni çıkan prometheuslar , arge herşey hasarı etkiliyor.

argede ayarcıyı fullemiş olması bile daha az miss çıkararak senin gördüğün hasar için roket lazer birleştirmesi yaratıyor olabilir , 3 merminin miss çıkması karşının vsyi kazanması anlamına gelir çoğu zaman.

herşeyinin full olduğunu düşündüğünde bile illa ki birşeyler eksiktir , sen dersin ki desteğim de var ama adamda çift destek vardır , 80 k vuran adamda %10 destek farkı 8-10k hasar farkı yaratır , prometheus ve kararsızların kritik vuruş dediğim belirli atışlarda fazla hasar çıkartma olayı , veya bağlantısal problemleriniz nedeniyle adamın vurduğu hasarın üst üste binmesi bile sizin için yanılmaya sebep olabilir,

sen ben 60k vuruyorum dersin adamda 60k vuruyordur peti açıktır 15k peti vurur ayrıyeten attığı roketi sen kendi geminde ayrı ayrı görürsün ama düşmanın sana vurduğu roket ile birleşmiş hasardır çoğu zaman, petin hasarı ve 10k sepromlu elit roket vurduğunu düşünürsek sen kendi hasarına nazaran adamın 20-25k fazla vurduğunu düşünürsün fakat aynı şekilde adamda senin için aynı şeyi düşünüyor olabilir.

velhasıl petinin açık olmasını geçtim petinde lazer hasarı arttıran protokolün çokluğu dahi sizin için yanılmaya sebep olabilir.

Manitu ve .Paradoks. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.