Düşünceleriniz

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve superego tarafından 17 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. superego

superego User

Diminisher 8 iris 8 pro 5 lf4 gerisi lf3 bo2 ve itici yeterince var kalp burgu güve uçuş düzenim var argem 9 100k uridyumum var bir hedef belirleyip sapmadan ilerlemek istiyorum ama karar veremedim nasıl ilerlemeliyim ?

2. 10 adet havoc sahibi olana kadar zeta dön. 10 adet hercules sahibi olana kadar kappa dön. bu süreçte kutularını asla açma. sürecn sonunda baya bir kutu sahibi oalcaksın. zeus günü olan bir gün bunları aç ve apis+zeus un parçalarını çıkart. apis erken açılacak ancak aktifleştirme. zeus dirotin 200 k urinin altında açılabilir hale geldiğinde, apis ve zeusunu birlikte aç. daha sonra yine kutun kalırsa prometeus birleştir. eğer kalmaz ise tekrar zetalara yönelerek kutu birktirip prmeteus yapabilrsin. tabi 10 ar adet havoc ve hercules sahibi olduktan sonra, hades dönerek, bölünme krsitali biriktirip dirotlerine spartan diroit tasarımı da takabilrsin. spartan (225 b.kristali + 1 havoc + 1 hercules) tarifi için gerekli bölünme krsitalleri.

ve oyun içi ödüllü günler itakip et. bunun için günlük giriş yapmalı oyuna gelen yenlikleri bilmeli ve forumdan takvimi takip etmelisin ! takvim çok önemli birçok kişi uriidumlarını olur olmaz zamalarda harcayıp zarar ediyor. takvime ilgi göstemelisin.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Temmuz 2019
  3. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

Zeta kapısı yaparak gelişiminizi sürdürebilirsiniz. Hem ar-ge hem de ganimet anahtarı stoklarsınız bu şekilde. Ganimet anahtarlarını da Prometheus Lazer birleştirmesi için kullanabilirsiniz.

İyi forumlar.

4. Hiç epsilon yapmadıysan ilk epsilon yap pazar günü 2lf4 alırsın. Bir de geliştirilmiş lf4 günü olan pazara denk getir ki belki geliştirilmiş lf4 de düşer ekstradan.

Genellikle her salı, çarşamba, perşembe gg bonus ödülleri geliyor artık. Bunlardan bazıları 3lf4, ya da 3 geliştirilmiş lf4'lerden bir tanesi olabiliyor. Bunları da iyi takip et.

Pro lazerini bir an önce 10'a tamamla görevlerden.

;)

5. superego

superego User

Teşekkürler o zaman palladiumdan çıkmıyorum

6. joetly

joetly User

Merhaba

Apis parçaları tamamlandığında neden zeus tamamlanmadan birleştirme yapmıyoruz. Bir kişi daha yazmıştı. Önümde daha çok uzun yol olduğu için çok dikkate almamışım. lf 4 lerimiz full değilse (hatta 4 tane var şuan :) ) lf4 günü açmayıp yinede zeus günündemi açmak daha mantıklı.
    daha şu ana kadar 1 kere zeta kapısı açtım. o da 3 saatten fazla sürdü. zeta dönmeye devam edeceğim ancak olurda havoc fullersem epsilon kapısındaki npc leri bir kontrol ettimde zetaya nazaran çok daha güçlüler. zeta 3 saat uğraştırdıysa bu lazerler ile epsilon koca günümü yiyecek heralde :) birde zeus 200k uri altında derken atıyorum 10 adet zeus parçası çıkardım uri birleştime fiyatı farklı 15 adette farklı mı yoksa gün olarak mı değişim gösteriyor.

cevapların için şimdiden teşekkürler.

7. superego

superego User

hafta sonu indirime girdiginde gg açayım mı uri ile

8. RobinKudin

RobinKudin User

URİNİ BENCE Sakla

9. forumdan apis ve zeus hakkında ntielikli bilgi bulabilrsin. 45 parça fiyatı ile 1 parça fiyatı farklı tabikide. apis i açma dememin sebebi. apis açtığın anda tüm parçalarını harcar açar ve 0 parçaya düşer apis. zeus için kutu açmaya devam ettiğin takdirde apis için parça çıkmaya devam eder, bu da zarara sebep olur. sen 1 parça zeus çıakrtmak için belki 100 belki 200 kutu açıcaksın ve apisin açık olduğuu için boşuna apis parçasını çıkartacaksın. açmamaış olsan apisini, zeus parçası kovalarken belki apisi 45/45 yapıp bedavaya getmiş olackasın. çıkan apis parçaları da kasanda yatmamış olacak. yaklşık 21-20 parçada indirimle birlikte zeus 150-200 k arası açılabiliyor. daha az parçaya apiste bu rakamlara açılabiliyor. zeus günü olarak duyurulan günler dışında kutu açarsan apis çıkartabilir fakat zeus çıkartamazsın !!! yeşil ganimet anahtarlının en kârlı kullanımı zeus günlerinde kutu açmaktır. sen dediğimi yap kutualrını birktir. 300-400 anahtar gördüğünde zeus günleri harca, ille 10 havoc-hercules olana kadar saklamana gerek yok. mühim olan zeus gününde topluca açmak.

açabilrsin %25 indirim paketi çekersen 60 uri gg basarsın. o yüzden genelde uri birikitirp 500k 1 milyon 1.5 milyon, indirim şeref tp paketi çekip pazarları topluca dönülüyor kapılar. her hafta bir kapı yapmaktansa 10-20 tl harcayıp bir pazarada onlarca kapı dönmek daha mantıklı.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Temmuz 2019
    joetly bunu beğendi.
  10. joetly

joetly User

cevabın için çok teşekkür ederim. lf4 üm az diye gidip lf4 günü açmıştım bütün kutuları, salaklık yapmışım. hiçte çıkmadı zaten :)

11. Biraz scrap kasıp, apokalips kutusu açabilirsin, 3 tane açtım. 1 adet zeus aldım diğer gemimde :D Şans seninle olsun. Anahtarlarını promethus lazerleri için briktirmelisin

12. obsidyen yada apokaips emin değilim çok düşük bi şansla 45 parça zeusu bir seferde verebiliyor. ama çok düşük bir şans işte