Düzeltin artık şunu yeter!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ozanoka tarafından 23 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ozanoka

ozanoka User

Şimdi oyunu bir iki saat oynadıktan sonra pet yakıtım bitiyor giriyorum dükkana yakıtı alıyorum öyle kalıyor satın almadan, ggye bakmaya giriyorum yükleniyorda kalıyor aynı şey pilot profilindede argelerde geçerli açılmıyor, forumda konu ve cevapta yazılmıyor genel olarak bir sorun var bilmiyorum tek bendemi ama tarayıcı kapatmadan çözülmüyor bazen çerezleri bile silmek zorunda kalıyorum.

2. Bende söylemiş olduğun gibi hiç bir problem yok.

Darion26 bunu beğendi.
  3. Reklam ve pob up lardan kaynaklanıyor bendede oluyordu Ad Muncher yükledim biraz olsun düzeldi .. Googleden arayıp bulabilirsiniz

4. Bazen almanyaya bağlantıda sorun yaşanıyor. Bendede bazen oluyor en iyisi kafana takmamak diyecemde çok can sıkıcı.

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Bende belirttiğiniz gibi bir sorun mevcut değil. Sisteminizde reklam tabanlı spy virüsleri olmadığından yada İnternet hattını ağırlaştıran , Solucan tipi virüs olmadığından emin olunuz.

Bunlardan eminseniz ve Bilgisayarınızın temiz olduğunu düşünüyorsanız ; Dilerseniz Maxthon Tarayıcısını bir deneyin.

Keyifli Forumlar

6. eray

eray User

Bende de mevcut bazen petin yakıtını almayı unutuyorum kapanıyor direkt oyun sayfasından P.E.T yakıtı satın al bölümüne tıklayıp mağazaya geçiyorum.Satın al dediğim zaman yükleniyor da kalıyor.Kullandığım tarayıcı Maxthon,son 3-4 gündür sıklıkla bu hatayla karşılaşıyorum

7. Merhaba ,

Yandex ve Maxthon'da pek bir sorun gözükmüyor. Acaba tarayıcının çerezlerini ve önbelleğini temizleyip denediniz mi ? Ayrıca flash player'in güncelliğini de kontrol ederseniz iyi olacaktır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.