duke'ün ini görevi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ___apache tarafından 27 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ___apache

___apache User

selam arkadaşlar. bu görevde istenilen şeyleri yapmak istiyorum. ilk yapmam gereken 2-5 haritasında 95/60 koordinatlarına gitmek. bunda sıkıntı yok. 2. yapmam gereken ise 2-6 haritasında 75/75 koordinatlarına gitmek. söylenen haritada söylenen koordinatlara gidiyorum ama görev kabul etmiyor. şimdi diyeceksiniz supporta yaz. onu da yaptım. gelen cevap 24 saat önce hesaptan çıkış yap inceleyelim.çıkış da yaptım ama ne geri dönen var ne hesabı inceleyen var. hesap incelenecek diye gün içinde hiç giriş yapmadım.yine supporta yazdım yine aynı cevap sanırım pek ciddiye alınmıyorum.konuyu bir süper admin görürde ilgilenirse sevinirim...

2. Merhaba ,

Bu şekilde hesap incelemesi yada oyuna müdahale etme gibi bir yetkimiz yok maalesef. Fakat açıklamaları ve yapılması istenenleri dikkatli okuyunuz. Belki gözünüzden kaçan bir ayrıntı olabilir.

İyi forumlar.

3. ___apache

___apache User

modum sorun çözülmüştür. konuyu kilitleyebilirsin saygılar...

4. Merhaba ,

Rica ederim görevimiz imkanlar dahilinde yardımcı olmaktır.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.