Dun balık kola resmı atılan konu neden kapatıldı ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve G_s_G_s tarafından 11 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. G_s_G_s

G_s_G_s User

Noldu kanıt ıstıyordunz adam kanıtıda attı konuyu sıldınz ee sımdı napalım bu nere kadar bole devam etcek ACIKLAYIN HADI

2. coco colanın reklamı vardı derler şimdi :D.

3. G_s_G_s

G_s_G_s User

Derler işlerine gelmedimi onuda derler sonrada tehdıt ederler :D

4. G_s_G_s

G_s_G_s User

soyleyın herkeze para yatıralım adamlar admınlerle bugları cozsun ıslerı cozsunler haksız kazanc saglasınlar resım bende kayıtlı duruyor bız yırtak kendımızı admalar balık kolaya tav olsun ne karekter ama :D

5. G_s_G_s

G_s_G_s User

Kabul ettıler yaptıkları haksızlıkları cevap veremıyorlar herkeze soleyın para yatırmasınlar tr 3 dekı kurtarcak bunları mıllet para yatırsın onlar 1 balıga kolaya bugları alsınlar enayı olmayın yatırmayın para

6. para yatırmamak imkansız çünkü adamlar işi biliyolar baksana dükkana % işareti gelmiş.aylardır bekliyolar oyuncular.paymentçi amca bayram edicek gibi.

7. G_s_G_s

G_s_G_s User

Yatıran yatırsın kardesım mıllet memnun halınden alan memnun satan memnun hangı admın hangı klana kıyak gecıyor ne onemı var zengının malı zugurdun cenesı yorar mısalı :D

8. 1Zackho

1Zackho User

mesele nedir ?

9. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

1-) O fotoğraflar için artemis gerekli açıklamayı zaten yaptı.

2-) Kaldırılan konuda ''BENİM'' fotoğrafları attığı için gemisini banladığımı söylemiş. Türkiye ofisine gelip çayımı içecekmiş falan :D

Bunlar komik şeyler. Gelsin ne diyeyim :D Ama ben ofis çalışanı değilim :D

Madem hesabı banlanmış yazsın supporta itiraz etsin. Önüne gelen aynı fotoğrafları kullanıyor. Fakat o fotoğraflar için açıklama yapıldı.

En komik olanda ben bana atılmış bir iftira için kanıt istedim ama al bak fotoğraflar burada denilen fotoğrafların o iftirayı kanıtlayacak bir durumu bile yok. Hatta arttırıyorum :D Fotoğraflarda ben bile yokum. Biraz daha arttırayım :D O fotoğrafların bir adminin oyuncuya yardım ettiğini gösteren bir durum yok :D

10. Darkorbit Türkiye ofisi anladığım kadarıyla oyuncuların sorunlarıyla alakası sıfır fazladan nasıl hesap açtırırız nasıl yardımcı oluruz derdine düşmesi gerekirken daha oyuncuları oyundan soğutmak için ellerinden geleni yapıyor anladığım

11. G_s_G_s

G_s_G_s User

Ben tanımam ban alanıda foto atanıda gordum yazdım pekı sız Vıcdanı rahat bır bırey olarakmı yazdınız bu sozlerı eger oleyse bu oyun ıcındekı adaletsızlıgı de acıklaya bılırmısın ?

12. WolfWar

WolfWar User

Mevzu ne ?

13. Eğer sana iftira atıyorlarsa neden konuları kaldırıyonuz resimleri siliyonuz ?
    Ne demişler ateş olmayan yerden duman çıkmaz.
    Geçmişte senin taraf tuttuğunu kendi klanına yardım ettiğini defalarca söylediler bu kadar insan yalan söyluyor bir tek sen mi doğru konuşuyorsun ? Seni hala neden takımda tutuyorlar şaşırıyorum :)

14. G_s_G_s

G_s_G_s User

mevzu oyun ıcındekı adam kayırmalar haksızlıklar goz yumalar meffeat cıkar ugruna 1 2 3 oyuncu ıcın bır suru oyuncu kaybetmekde bır suru sey var hangısını sayayyım hak arıyıncada suclu oluyoruz :D

15. fotoğrafı atan benim yeğen hesap zaten 0 hesaptı oyunu oynamıyorum etmiyorum banlandı videolu kanıt atayım mort olacan yine hala konuşuyon ya allah allah sen 10 yaşında mısın hareketlere bak allam yarabbim :D.
    neyse asıl konu orda dedin ki adminler oyunculara yardım etmiyor. ben sana admin oyuncuya yardım ederken nasıl kanıtlayayım aklından zorunmu var hemşerim yoksa ordan bakınca salağa mı benziyoruz ya da sizmi çok akıllısınız. gelip çayını içerim dedim saldırı düzenleyecem demedim gelip çayını içip olanları konuşacaktık.
    burdaki arkadaşlarda salak değil az çok konuyu biliyor söyleyeceğim son şey bırak bu işi hemşerim yeme bizi yaa :DSAA

16. ADSIZ

ADSIZ User

ya arkadaşlar bırakın konu monu acmayın bunlardan bir cacık cıkmaz TOSUN BABALARI PAŞALARI bunlara vermişlerdir birşeyler actırmışlardır böyle sacmalık olmaz yok yalnışlıkla banladık yok yalnışlıkla 2 kere banlanmış oluyordu cart curt gecin bu işleri.

TOSUN*PAŞA*ASES nikli oyuncu MAGMA HİPER KARARSIZ YANSIMA SONDASIYLA X4 RSB BUZUL CATLAGI KAPISININ BUGLARIYLA BURALARA GELMİŞ BİR OYUNCU BU BUGPOİNT DENEN ŞİRKETTE bakıyorsun bu bug yapmış kes tp sini kes şerefini al argelerini al günlük dosyalarını bölünme kristallinlerini al lf-4lerinin geliştirmelerini pardon onlardan alıcagınız LF-4 degıl KARARSIZ LF-4'leri sıfırlayın kardeşim neyden korkuyorsunuz siz SEPRUM üfff 100 milyon rsb 15 milyon yansıma sondası * gibi ıcı dolu herşeyi var adamların galaksilerinden tut rsblerine kadar herşeyi bugludur KUSURA BAKMAYIN ARTEMİS BANADA VERİN onun gibi gemi bende kasarım o kadar puan tecrube şeref rütbe 1.lik x4 rsb kapı yapmakta ne var Galaksi bugu olan gemide kapı yapmaktan kolay ne var bas gg dön ABG al urileri offf off off anam off kebab kebab adamlar o kadar uyanıktıki o gglere KAPPA yapmadılar dikkat ceker diye şimdi rütbesi gitti arkadaşın 14 mılyon urısı varmış kappa yapacakmış daha bızım bılmedıgımız ne buglar vardır o gemide ARKADAŞLAR.
    HAKSIZ KAZANCLA YAPILAN NE VARSA HERŞEYİNİ GERİ ALSINLAR TP ŞP KESMEKLE OLMAYACAK BU İŞ İYİ BEN YAPAYIM BUGU DARKORBİT KESSİN TP ŞP banlansın alınsın puanlarım kalsın rsblerim hiperlerim magmalarım

BU TR3 SERVERİNDEKİ SIRALAMA GEMİLERİN SEPRUMLARINI ALDINIZ MI HİÇ BİR ŞEY YAPMADINIZ ADAMLAR O KADAR UYANIKKİ SEPRUM BUGU OLDUGU BİLİNMESİN DİYE LAZER CIKARTIP ÖYLE GİRİYORLAR HADESE

hani sizler yetkilisinizya artemis türkiye sorumlusu adminimiz bi ara zaman ayırıp tr3 serverıne girip ilk 9'un seprumlarına bi bakarsanız cok makbul gecer hani rsbyi galaksileride geçtik seprumlarına bakın lütfen yani.

Son düzenlenen: 13 Nisan 2018
  17. sindbadmoscow.

sindbadmoscow. Community Team Team Darkorbit

"Sen ne anlatırsan anlat, karşındakinin anladığı kadardır anlattıkların" diye çok sevdiğim bir cümle var. O yüzden artık burada bir milyonuncu açıklamayı yapmıyorum zira yapsam da karşımdakiler anlamadıktan sonra bir önemi yok.

@ADSIZ , Banlanan gemilerin şerefleri ve bug ile elde ettikleri itemleri silinmeye devam ediyor zaten. Bu yüzden insanların ezberden konuşmalarına artık cevap vermiyorum. Çünkü herkes herşeyi çok iyi biliyor. ;) Şüphelendiğiniz kişiler var ise bize bildirebilirsiniz.

Dip not: Türk Ceza Kanunu MADDE 136'ya istinaden; Kişisel verileri, hukuka aykırı olarak bir başkasına veren, yayan veya ele geçiren kişi, (Değişik ibare: 6526 - 21.2.2014 / m.4) “iki yıldan” dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

fotoğraflar işte bu nedenle kaldırılmaktadır. Sizlerin herhangi bir bilgisi başka üyeler tarafından paylaşıldığında ki şikayetlerinizi de göz önünde bulundurmanızıi, aynı haklara bizim de sahip olduğumuzu bilmenizi isterim. MAdem fotoğraf vb gibi verilerin paylaşılmasında sıkıntı görmüyorsunuz o halde sizlerin fotoğraflarını ya da verilerini paylaşanlar hakkında da şikayetçi olmayın ki dürüstlüğünüze bizler de inanalım.

Son düzenlenen: 13 Nisan 2018
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.