dunya bosss!!!!!!!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yılmaz749749☺2 tarafından 16 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba,
    bir harita olcak ve sizi bir odaya atcak siz ve 5 kişi buluncak bu mapta
    istersen grup yaprsın
    bu yartık sıkarsın ve uri credi alırsın
    zor kapı bu
    yaratıkın dp si 190.000.000
    kalkanı 175.000.000
    her seferinde 15k hasr yersin
    x-8 haritasında bulunur
    orta
    x-5 haritasında bulunur
    dp 130.000.000
    kalkan 100.000.000
    her seferinde 5k hasar yersin
    kolay
    x-1 haritasında çıkar
    dp 50.000.000
    kalkan 35.000.000
    her seferinde 2.5k hasar yersin

bilgi =
    maptaki herkez hasr alır ancak boos uzaklaşınca tamir olur
    bu yartık pet atılamaz x1 ve x-2 sıkılabilir
    patladıgı zaman ortaya kutular çıkar 1.500 seprom vardır her kutuda max 1 kutu alınabilir petler alabilir ama 1 tane çok fazla uri kasılabilir patlayınca ana haritaya atılırsın ve yine girmelisin patlayınca hasar verdigin kadar uri alırsın max 3 kez katılabilirsin etkinlige boos adı _=DARKORBİTBOSS=_
    dunya booss istilası

Son düzenlenen: 18 Haziran 2014
  2. Başka oyunlardan alıntı yapmışsın. Ama ben oldum olası bu bosslardan hiç hazetmemişimdir. O yüzden seninle alakası yok ama -1

3. Evet bildiğim bi oyundan alıntı bu.İsmini verirdim forum kurallarına aykırı. -1

4. neden - sebpi nedir +burda uri kascaz ++ hiç bir oyundan alıntı degil galiba duşundugum şey başka bir oyunda uygulamış

5. cubinin bir üst modeli gibi birşeyden söz ediyorsun yeni map vb şeyler cıkacaksa uygun olacagını sanmıyorum

6. kardeş bir nevi yen,i bir istila

7. Merhaba ,

Forumda başka oyun isimleri yada başka oyunlardan bahsetmek yasaktır. Bu seferlik uyarıyorum tekrarı olursa cezai işlem uygulayacağız.

İyi forumlar.

8. Anladım kardeşim sıcak bakmıyorum destekleyeceklerini düşünmüyorum yani öyle bir şey yapacaklarına x9 map i çıkarsınlar içinde cubikon un bi güclü tarzı yaratıklar koysunlar daha sağlıklı olur iyi forumlar dilerim.

9. beyler aynı istila ama istilaya girnce bu yartıklar çıkçak bir mapta max 5 kişi buluncak ve yartıka yakın olanlar 5 sn de bir hasr yerler buu yartık kasılmak içindri zaten

10. kardeşim yapılması zor olan birşeydir öyle bir şey yapıcak olsa darkorbit ekibi istilayı acıga verir yani istila günü die bişe olmazdı direk haritalarda kalıcı olarak bulunurdu bunu anlatmaya calısıyorum fikrini beğenmediğimizden değil =) emeğine saygı duyuyorum fakat sıcak bakmazlar.

11. yaw derdimiz uri credi kasmak darkorbit hayt çok pahalı

12. TheMaster

TheMaster User

13. -1 diyecekseniz lutfen benim oldugum kounun yanından geçmeyin
    -1 nedemk ya

14. TheMaster

TheMaster User

Fikrin Özgün Olsa Destek Çıkardık.Başka Oyundan Alıntı Yapmışsın.
    Ve Yine Olmamış Kardeşim.Ve Burası Darkorbit Forumsa Senden İzin Alacak Değilim!

15. Merhaba ,

Mesajı silecektim fakat alıntılardan dolayı vazgeçtim ve açıklama yapayım dedim.

Konulara - / + yada -1 / +1 gibi şeyler yapıp geçeceğinize bir kaç birşey yazarak olumlu yada olumsuz düşüncenizi yazarsanız daha yararlı olacaktır.

İyi forumlar.

16. Hiç iyi bir fikir değil...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.