Durduk yere 60k-70k hasar almak

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by KATASKAPOS, Jul 22, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. KATASKAPOS

KATASKAPOS User

merhabalar

global amerika serverinde oynamaktayım.bilmem sizin başınıza da geliyormu...5-2 de merkez üssün civarında interceptor bile keserken sürekli gayıptan hasar alıyor gemi sanki barracuda patılıyor üstümde...ayrıca pala toplarken 5-3 te çevrede yaratık bile yokken gemi barracuda patlamış gibi hasar alıyor.....

support'a mesaj attım siz demeden diyim...gelen cevap klasik cookie muhabbeti...

tarayıcı değişti
    farklı pc den denedim
    tam format zamanıma denk geldi formattan sonra da denedim

bu durumu yaşayan arkadaşlar varsa durum cookie sorunlu olamaz çünkü 1 haftadan beri aynı durum süregeliyor.

bilginize..iletilebilecek yerlere iletmeniz ümidiyle...kolay gelsin....

2. Merhaba,

Bu sorun sizin ve birçok oyuncu gibi benimde başıma geldi bu sorunu daha öncede ilettiğimiz gibi yine yetkililere iletmeye devam edeceğiz fakat yetkililerin bu sorunun nereden geldiğini bulması ve internet tabanlı bir oyunda buna çözüm getirmesi gerçekten kolay işler değil.
    Ama bu sorun için uğraşmaya devam edeceğiz ve yetkililere bunu hatırlatmaktan usanmayacağız :)
    Size tavsiyem saldırdığınız barracudaları patlatmadan onlara sıkmayı bırakmayınız.Patlayana kadar sıkın.
    Eğer sorun hala devam ediyorsa bir sonraki resette yani ertesi gün düzelecektir.

İyi Forumlar

3. KATASKAPOS

KATASKAPOS User

genelde barracudaların patlamalarına bile izin vermem...ama resetle düzelseydi bu kadar zamanda kaç reset geçti...yakın zamanda düzelceğini sanmıyorum...bakasanıza bi centry falcon hatası kaç ay düzelmedi...

4. Benim başıma gelmedi o yüzden denemedim ama bunu yaşayanlar şöyle bir şey üretmiş işe yarıyor diyorlar. Palladium toplarken peti kamikazede açık bırakın diyorlar o görünmeyen barracuda ortalıklara geldimi pet patlıyor imha etmişsiniz gibi oluyor ve sorun çözülüyor dediler ancak dediğim gibi benim başıma gelmedi bu yüzden denemedim, çalışır mı bilmiyorum.

5. Merhaba ,

Arkadaşlar daha önceden bu durumu iletmiştik fakat son durum nedir bilemiyoruz. Fakat tedbir olarak tekrar bildireceğiz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.