DURDUK YERE

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by -qweugeqwe-, Feb 8, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. merhabalar herkese iyi forumlar ben 5-3de paladyum topluyorum yalnız gmeımden her dakka 36bin darbe puanım iniyor bunun sebebı nedır yardımcı olurmsunuz...

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Mayınlara çarpıyor olabilir misiniz ? Yada birinin ( NPC yada oyuncu ) size ateş etmediğinden emin misiniz ?

İnternet hızı nedeni ile , Mayınlar yada Size ateş eden kişi gözükmüyor olabilir.

Yok hayır derseniz ;

Haritaya girer , girmez mi darbe puanınız gidiyor ?

Korumalı bölge de iken , Darbe Puanınız azalıyor mu ?

Keyifli Forumlar

3. istiklal modum
    bana ateş edenler gözüküyor ama saldırı bolgede durduk yere canım azalmıyor ve palatoplamaya gecınce başlıyor

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Peki geminize gelen herhangi bir Lazer atışı görebiliyor musunuz ?

Bir Ekran görüntüsü eklemeniz mümkün müdür ? acaba ?

Keyifli Forumlar

5. istiklal modum suanda ben çalısıyorum suandafotograf cekemem ama eve gıdınce aynı durum olursa fotografıunı atarım vebana atılan lazer oldumu Görüyorum vekesıyorum ama habıre can gıdo işte

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Ekran görüntüsü eklerseniz sevinirim.

Bunun dışında oynadığınız sunucuyu yazar mısınız ?

Etrafınızda sizinle aynı sorunu yaşayan oyuncular var mı ?

Sorun oyundan mı ? Sizden mi kaynaklanıyor ? Bunu belirlemeniz gerekmektedir.

Keyifli Forumlar

7. [​IMG]

ya haylada devam edıyor ne yapmam gerek

Last edited by moderator: Feb 8, 2015
  8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Resim çıkmamaktadır lütfen yenileyiniz.

Ayrıca videoya alıp youtube gibi bir sayfaya yükleyip buraya yazarsanız daha etkili olur.

İyi forumlar

9. şimdi oldumu gödügünüz gibi 55k canım gıdıyor 1 dkda 1

doğrudan tahrip mayını vardır oyuncunun biri koymustur onlara carpıyosundur

Last edited by moderator: Feb 8, 2015
  10. Merhaba ,

Birileri harita mayın koymuştur çünkü tek sefer hasar alınıyor ve palladium bölgesinde normal mayın olmadığı için oyuncuların bıraktığı mayınlara çarpıyorsunuzdur.

İyi forumlar.

11. KIYAMET modum öncelikle hayırlı aksamlar ben durdugum yede durduk yere kendılıgınden canım gıdıyor ıstersenız video atayım

12. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Videonuz yukarıda gözükmektedir. Ama tam ekran çekerseniz daha ayrıntılı olacağına inanıyorum.

İyi Forumlar

13. buyruun gökmen modum ve kıyamet modum

14. videoyu açarmısın kardeşim gizlide?

15. nasıl olcak

16. kardeşim videoları izledim gizli olan hariç benim tahminime göre irislerin boyunu açmışsın ve irislerin görüntüsünü kapatmışsın irislerin mayına çarptığında sen hasarı alırısn mausede orta kaydırmalı bir tuş var adını hatırlayamadım stocmu neydi onunla irislerinin acılarını eğer makul bir seviyeye getirirsen bir sıkınıtı olucagını zannetmiyorum.

17. onuda denedım
    onuda denedım yıne aynı artık birisi çözüm bulsun

GÖKMEN ve KIYAMET modum online sınız neden cevap vermıosunuz vallaha yardımcı olurmusunuz yada admınlere ıletın ıstersenız suporta ıd:nıck:servver yazayım

18. Merhaba ,

Sanırım haritada Barracuda bug'ta kalmış fakat haritada gözükmüyor. Siz palladium toplarken haritada doğup gelip yanınızda patlıyor büyük olasılıkla fakat kesin bir şey söylemek zor.

İyi forumlar.

19. KIYAMET modum ne yapmam gerek iç savaş oldugunda durduk yere oatlıyorum

20. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Sorun teknik ekibe iletilmiştir. En kısa zamanda düzeltilmesini bekliyoruz. Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

-qweugeqwe- likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.