E mail Adresime Posta Gelmiyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xxsword tarafından 15 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xxsword

xxsword User

Merhaba arkadaşlar öncelikle yanlış yere konu açtıysam özür dilerim. Fakat benim bir E mail adresime bir türlü Darkorbitten posta gelmemekte. Eski bir hesabım vardı onun üzerine kayıtlı olduğundan eminim nickimi unuttum postası gelmedi. Yeni bir hesap açıyım dedim o e mailin adresine açıldı ancak onay mesajı gelmedi.Yani anlayacağınız bir türlü e posta gelmiyor.Ayrıca gereksiz kutusuna falan da baktım. Lütfen yardımcı olun. Konu yanlış yerde ise kusura bakmayın..

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Mailiniz kara listede olabilir.Sorunlu olan mail adresinizide yazıp supporta şunları yazınız;

Hesabım karalisteye alınmış olabilir.Mail alamıyorum.İncelenmesini istiyorum şeklinde yazınız.

Sorunlu mailinizi yazmayı unutmayınız.

İyi forumlar

3. xxsword

xxsword User

Çok teşekkürler şimdi yazdım ancak dediğiniz tarzda değil. Bir adet daha mesaj yollarsam sorun olmaz değil mi?

4. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba,

Yok olmaz...

Iyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.