E-mail değişikliği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ►●YENİ●AY●◄[ттц] tarafından 13 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba. E-mail değiştirmek için şuan ki e postama kabul maili gönderilmesi için mail bekliyorum. Saatlerdir o mail gelmedi. Akşam 5te e-mail değişikliği istedim fakat akşam 5ten beri yok.. Oyundaki sorunları geçiyorum artık bu da mı sıkıntılı? Gerekli yerlere iletmenizi rica ediyorum.

2. xXTheMexXx

xXTheMexXx User

Bu yönetimde hataların düzeltilmesi imkansız derecesinde.

3. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bahsettiğiniz sorunun farkındayız. Gün içersinde bu sorun rapor edilmiştir. Az önce denediğimde bende sorunun hala çözülmediğini fark etdim. Eğer hesap güvenliğinizden endişe ediyorsanız lütfen support ekibi ile iletşime geçiniz.

İyi forumlar.

4. Merhaba. Cevabınız için teşekkür ederim fakat en ufak bir düzelme yok. Sizi de anlıyorum siz sadece iletiyorsunuz. Bu sorun haftasonuna denk geldi. Haftasonu mesai yapan yok mu acaba bu bigpointte? İlla pazartesiyi mi beklemek gerekiyor bu sorun için. Supportla iletişime geçmek çözüm değil malesef çünkü cevap vermeyecekler. İlginiz için teşekkür ederim. Yakarışım size değil, ilettiğiniz kişilere...

5. Merhaba,

Dün bu sorunla karşılaşan bir arkadaşımız daha vardı ve bende denediğimde sizlerin yaşadığı problemi yaşadım.
    Bunun üzerine bu problem raporlandı, hafta sonu iş günü olmadığından hafta içerisinde düzeleceğini düşünüyorum.
    Supportla iletişime geçebilirsiniz, cevap vereceklerdir.
    Teşekkürleriniz için rica ederiz bu bizim görevimiz, endişenizi anlıyoruz fakat paniğe kapılmayın sabırla bekleyiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.