Destek E-mail gelmiyor.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -.Orhan.- tarafından 14 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -.Orhan.-

-.Orhan.- User

Arkadaşlar forumda da araştırdım. Çerezleri sil..... E-mail gereksiz felan filan... vs. Hepsini yaptım. Şifremi değiştirmek istedim 3 gündür halen gelmedi. Supporta mesajda yolladım çerez olayını söyledi. Dün sabah cevap yazdım olmuyor gelmiyor halen diye. Adamlar cevap vermez oldu. Başka maildende supporta mesaj yolladım yok yok cevap yok!!! Ne yapacağım yaa :(

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Çerezlerinizi temizleyip tekrar deneyiniz ve mail kutunuzun Spam ve gereksizler bölümünü kontrol ediniz.
    Supporttan mailinizin kara listede olup olmadığını kontrol ettiriniz.

İyi Forumlar.

3. -.Orhan.-

-.Orhan.- User

İşte bende dün yazdım onu. 2 sene öncesinde kara listedeydi başka çarım hallettiler. Bunu yazdım dün ama support hiç ama hiç cevap vermiyor, çıldıracağım.

4. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Support yoğunluktan dolayı cevap verememiş olabilir lütfen sabırla bekleyiniz mutlaka geri dönüş yapılacaktır.

İyi Forumlar.

5. -.Orhan.-

-.Orhan.- User

1 gün daha bekleyeceğim. Bu sefer yine hiç cevap gelmezse ne olacak merak ediyorum :/ Teşekkürler...

6. wasd1dsaw

wasd1dsaw User

bildiğim kadarıyla bot cezası alanlara da gelmiyor.geçmişte hiç bot cezası aldın mı?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.