e mail hesabıma erişemiyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _MaSTeR_ tarafından 9 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. _MaSTeR_

_MaSTeR_ User

Hesabım boşaltıldığı için oyundan soğumuştum ve uzun süre oynamadım ama şimdi tekrar başlamak istiyorum ancak şifremi bilen bi kaç arkadaşım var o yüzden şifremi değiştirmek istiyorum ancak hesabım çok eski bir hesap ve e mail hesabım silindi , nickimi yeni açtığım e mailin üzerine almak istiyorum ancak eski e mailden onay istiyor lütfen yardımcı olun ne yapabilirim ? şimdiden teşekkürler

2. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Öncelikle konu başlığını büyük harfle yazmanız kurallar gereği yasaktır, düzeltmenizi rica ediyorum.

Mail hesabınız silindi mi yoksa şifresini mi hatırlamıyorsunuz ?

Eğer şifresini hatırlamıyorsanız buradan kurtarma yollarına göz atabilirsiniz.

Silindi ise Support ile iletişime geçiniz.

İyi forumlar.

3. _MaSTeR_

_MaSTeR_ User

Şifreyi unutmadım , e mail hesabım silindi

4. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Hesabınızın mail adresini değiştirmek için Support ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

Mail adresinizi geri almak içinde kullandığınız mail sağlayıcınızın destek ekibiyle görüşünüz.

İyi forumlar.

anakin5555 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.