E-mail Onayı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ali_sardag tarafından 17 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ali_sardag

ali_sardag User

Merhabalar, uzatmadan konuya giriş yapıyorum. Anasayfamdaki sağ üst köşedeki ayarlar bölümüne e mail ve şifremi doğru yazmış olmama ve mail adresine doğrulama linki yollandı ibaresi görmeme rağmen onaylama linki yollanmıyor. Bunu farklı günlerde birçok sefer denedim ve sonuç her seferinde aynı. Mail adresim kesinlikle doğru ve mail gereksiz klasörüne de düşmüyor, direkt olarak mail bana ulaşmıyor. Bunun çözümü var mıdır, varsa nedir?

2. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Hotmaile ait mail kullanıyorsanız lütfen Hotmail Şifre Sıfırlama Linkleri Gelmiyor Sorunu Hakkında konu başlığını inceleyiniz.

Hotmail kullanıcı değilseniz ve yinede email almıyorsanız S.S.S. : E-mail Gelmiyor Sorunu konu başlığını inceleyiniz.

Keyifli Forumlar

3. ali_sardag

ali_sardag User

Yardımınız için teşekkürler. Hotmail kullanıcısıyım fakat yönlendirdiğiniz konuda söylenenleri yapmama rağmen maili yine de alamıyorum.

4. buzmavi

buzmavi User

Mail adresiniz karalistede olabilir bu yüzden onaylama linkiniz gelmiyor olabilir bunu öğrenmek içinid numaranız ile hesabınızın kayıtlı olduğu mail adresinizi yazarak Supporta Mail atmalısınız

5. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Modumuzun size verdiği konuya yeni mail adresi ekledim o adresi de güvenli listesine alın ve kaydedin ondan sonra 5. adımdaki ekrana gelin ve bu sefer engellenenler seçeneğine tıklayıp yukarıdaki adresine gelip yukarıdaki mail adresleri var mı bakın varsa kaldırın

iyi oyunlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.