Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Narquilla tarafından 9 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Narquilla

Narquilla User

E-mail şifremi unuttum ve geri alamıyorum bana acil yardım edebilir misiniz? Hesabım tehlikede
    şifre değiştirmem gerekiyor.Supporta yazamıyorum e postaya mail gidiyor okuyamıyorum.

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

E-mail sunucunuzun destek ekibiyle lütfen hizmete geçiniz. Ayrıca gizli soruyu felan biliyorsanız onları cevaplayıp yeni şifre oluşturunuz.

İyi Forumlar

3. Narquilla

Narquilla User

Gizli soru fazla eski olduğu için giremiyorum e-mail sunucunun desteğine nasıl ulaşabilirim

4. Merhabalar;

E-postanızın ait olduğu yerlere e-postanızın size ait olduğunu kanıtlayacak şekilde forum gönderdiğinizde size geri verilir.Bu konuda oralarla iletişime geçmeniz gerekmektedir.

İyi forumlar.

5. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Sunuculara göre değişmektedir. Örneğin hotmail sol alt taraftadır.

İyi Forumlar

6. Narquilla

Narquilla User

form yolluyorum fakat e posta benim bilgilerim olmasına karşın onay mesajı gelmemekte ne yapmam gerekiyor

onay mesajı alamıyorum bilgilerimi unuttuğum için ne yapmalıyım

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Şubat 2015
  7. Merhaba ,

Hesabın kayıtlı olduğu mail adresi size ait ise bir şekilde giriş yapmanız gerekiyor. Gizli soru ve cevap kısmından giderek sorunun cevabını bilirseniz şifreyi sıfırlayıp yeni şifre belirleyebilirsiniz. Yada mail hizmetini aldığınız sağlayıcının destek birimi ile irtibat kurup mail hesabının gerçek sahibi olduğunuzu kanıtlayabilirseniz geri alabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.