e-maili mi unuttum bir bakın önemli

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ahmet01 tarafından 29 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ahmet01

ahmet01 User

Selamun Aleykum,

Ben bu hesabın e-mailinin giriş ismini değiştirdim ve unuttum artık bu hesabın mailine ulaşamıyorum. Supporta yazdım kullandıgım e-maili verdim cevabı buraya yollayın dedim 1 hafta geçti cevap yok yada cevabı o e-maile yolladılar ve açıp okumamı bekliyorlar. Bunun için bir çözüm olmalı oynadıgım başka bir online oyunda aynı mail üzerinde hesabı öteki mailime taşıdım. Ama hala burdaki soruna çözüm bulamadım forumlara konu açtım incelendi ama maili geri almam imkansızmış yani bu hesabın mailini taşımam lazım ne yapmalıyım. ???

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Maalesef giriş yapmadan taşımanız gibi durum mevcut değil.Ancak supporta yazarken cevabın hangi maile geleceğini yazabilirsiniz e posta bölümüne.

İyi forumlar

3. ahmet01

ahmet01 User

başka oyunlarda oluyor burda neden olmasın

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Maalesef böyle bir düzenleme mevcut değil oyunda.Ancak siz yinede supporta başvurup cevabı alabilirsiniz bize inanmıyorsanız.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.