Destek E-pin geçerlilik süresi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Sahmeran tarafından 13 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sahmeran

Sahmeran User

Selamlar bir oyun sitesinden e-pin satın aldım fakat e-pin geçerlilik süresi doldu yazıyor epin kodu girdikten sonra yandaki tık işaretinden teyit etmeye çalışırken ne yapmam gerekiyor ? e-pin satın aldıgım siteye yazdım e posta atmam söylendi e postaya cevap olarakda bigpoint e bilgi verildi cevap geldiginde size dönecegiz dediler fakat 1 hafta oldu acaba bu işlem ne kadar sürüyor. ayrıca benim bildirmemim ekstradan yararı olurmu.

2. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Supporta yazmalısınız ancak epin alırken anlaşmalı olan MTC game den alışveriş yapmanız bundan sonrası için daha sağlıklı olacaktır.

İki tarafında supportu ile görüşerek sorunu çözebilirsiniz.Süresi dolan bir epini satmaları satın aldığınız firmanın ayıbıdır.

Süre için birley diyemeyiz size en sağlıklı bilgiyi support verecektir.Umarım kısa sürede düzeltirler.

İyi forumlar.

3. Sahmeran

Sahmeran User

bundan sonra öyle yapacagım MTC game den alacağım fiyatlar falan arttı e-pinler değişti ondan dolayı bu benim aldıgım site e-pinleri değiştirmemiş galiba fiyatları falan darkorbit fiyatları ile aynı ondan kaynaklı diye düşünüyorum site ismi yazmak yasaktır diye yazmadım halada yazmayayım aldığım site zaten başka oyun tabanlı o oyun dışında başka oyunu pek önemsemiyor.
    bigpoint support a yazdım gelen cevap şu şekilde

ilettiğin sorun için teşekkür ederiz. Anlaşılan kodu yazarken hata yapmışsın ve bu yüzden ödeme işlemi tamamlanmamış. Verilerini tekrar kontrol edip, transaksiyonu tekrar et.
    Kodun içinde bir ara olmamasına ve başka bir oyuna ait olmamasına dikkat et lütfen.
    İleride yine ödemelerde sorun çıkarsa, lütfen Payment-İletişim formunu kullan ve bize böylce sana daha hızlı yardımcı olma imkanı ver

böyle bir şey mümkün değil supporta yazarken açıklama tarzı bir şey ekleyemiyormuyuz kodun doğru oldugundan eminim zaten siteden daha öncede e-pin aldım çalışıyordu sadece bu fiyatlar arttıgından sonra aldıgımda sıkıntı çıktı.

Son düzenlenen: 13 Şubat 2017
    JUPlTER bunu beğendi.
  4. Merhaba ,

Net olarak hatırlamıyorum fakat yanılmıyorsam en az alındıktan sonra 30 gün gibi bir şeydi diye aklımda kalmış ama E-pin aldığınız yerin support'u ile konuşarak bilgi almaya çalışabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. Sahmeran

Sahmeran User

anladım bekleyeceğim o zaman biraz daha konuyu kilitleyebilirsiniz.

JUPlTER bunu beğendi.
  6. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Fiyat farklılığını epin satan firmanın takip ederek kendi sitesinde değişikliği yapması gerekirdi.

Bu firmanın sorunudur bu şekilde görüşme yaparak size gerekli düzenlemeyi yapmalarını talep ediniz.

Bu gerçekten önemli, bir boşluk dahil hata verdiriyor.Sitedeki epin rakamlarından ctrl-c - Darkorbit epin sayfasında epin gireceğiniz yerin ilk kutusuna tıklayıp ctrl-v olarak yapıştırınız.Mouse ile bazen hatalı kopya oluşuyor.

İsteğiniz üzerine kilitliyorum.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Şubat 2017
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.