e-pin hakkında bir sorum var çok önemli modlardan cevap bekliyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ERDALBAGGAL tarafından 4 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. adminde olur supportta olur oyuncuda olur yeterki gerçekten bilen biri cevaplasın

şimdi oyuna giriyorum karşıma şu sayfa çıkıyor....

satın ala tıklıyorum sonra bu

Buraya kadar problem yok iş burdan sonra başlıyor...Kredi kartım olmadığı için ne yazikki(20 yaşındayım ama hala yok)

işlemimi gamesultandan yapmak istiyorum

şimdi gamesultana giriyorum 120 tllik bir epin yok..

Kırmızı alana aldığım 55lik epinden 2 tane alsam 110 tl yapıyor fakat alacağım şey 120 tl...

bunun için birde 11 tllik epin kodunu alsam ve epin girme yerine o 3 kodu yazıpmı alacağım faydalanacağım kafam çarman çorman umarım anlamışssınızdır :)

Birde şöyle bir seçenek var..

Şu siteye grip 182 tllik epin kodunu aldım ve 120 tllik alışverişimde kullandım

geçerli olurmu ?

olursa kalan tutar ne olucak ?

işe yararmı ?

tecrubesi olan arkadaşlar cevaplarsanız cennetin kapılarını aralarsınız :) şimdiden teşekkürler kolay gelsin

2. NE Bİ KİŞİ Ne bi mod ciddiye alıp cevap bile vermemiş vallahi tebrik ediyorum modları hakikaten amacınız insanlara yardım etmekmiş konuyu ciddiye bile almamışlar hadi oyuncular neysede modlar eyw. ya bişe demiyorum lafın bittiği yer yani :)

3. Merhaba ,

İlk olarak şu anda anlaşma ByNoGame ile vardır. Bu nedenle Bynogame üzerinden almanız daha iyi olacaktır. Ayrıca bir kaç tane E-pin kullanılabiliyor. Şayet tek E-pin kullanırsanız artan miktarı başka zaman yine kullanabilirsiniz.

E-pin ile ilgili bilgi için Buradaki konuyu inceleyebilirsiniz.

Ayrıca e-pin hakkında daha ayrıntılı bilgili için Bynogame'in canlı destek birimi ile irtibata geçebilirsiniz.

İyi forumlar.

4. hallettim kıyamet adminim....

eğer maximum 5 parça halindek kod girebiliyormuşuz..

ve eğer alcağımız tutardan yüksek epinde giriyorsak..artan tutar kadar bize epin veriyormuş tekrardan...

bilmeyen arkadaşlarda görsün olay böyle kafanızda kuşku olmasın bugünbizzat çektim 182 tllik epine 120 kullandım ve geri kalan 62 tllik epin verdi olay bu yani :)

konu kitlenebilir.

5. Merhaba ,

Verdiğim konuda zaten bunlar yazıyordu ama sanırım Ödemeyle İlgili S.S.S. bölümündeki E-pin konusuna bakmamışsınız. :)

Konu çözüme kavuştuğundan dolayı kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.