E-pin Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SleeplesS tarafından 29 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SleeplesS

SleeplesS User

Merhaba,
    Örneğin ben 3,5tl lik veya 50 tl lik epin alıp yükleme yaptım. Bu e-pinleri istediğim ürünlerde kullanabiliyormuyum yoksa bu tutarlardaki ürünlerimi almak zorundayım.

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

E-Pin ile alım yapmadığım ama birleştirerek farklı ürünlerde de kullanabilirsiniz diye biliyorum veya daha düşük fiyatlı bir fırsatta kullanabilirsiniz.Daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Keyifli forumlar

3. SleeplesS

SleeplesS User

Merhaba,
    Öncelikle hızlı cevabınız için teşekkürler. Başka arkadaşlara yardımcı olması dileğiyle bilgilendirme yapayım. 45 TL E-PİN alıp 3,5 tl lik kullanım yaptım ve ilerideki harcamalarımda kullanabilmem için kalan 41,5 TL lik E-PİN oluşturuldu.

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Rica ederim , başka bir sorunuz var mı acaba ?

Keyifli forumlar

5. SleeplesS

SleeplesS User

Teşekkürler

6. En az 10 Tl lik e pin alınıyor. E pin satışı ise ByNoGame den yapılıyor. İstediğin kadar e pini birleştirip kullanabilirsin. 50 tl lik epin kullandığında yeni kod oluşturmuyor var olan kodun bakiyesinden düşüyor diye hatırlıyorum

7. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Rica ederiz, konu gerekli cevaplar verildiğinden dolayı kilitlenmiştir.

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.