e-pin hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¯ǾŁŪM¯M∑Ł∑ĞΝ[Ð∑√™]¯ tarafından 26 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhabalar bugün game sultandan indirim paketi için 28 tlye epin alcaktım fakat game sultanda 30 tl diyordu aldım ve 2 tl boşa gitti oyunda 28 tl şimdi 2 tl çöpemi gitti yani bana canlı destekten 2 tlniz geri verilir diyordu birde 30 bin uri 13 tly di ama game sultanda 23 tlye alınabiliyor paket şimdi ben bunu almak için 10 tl boşamı vericem ?

2. İndirim paketi 28 TL ve siz 30 TL e pin girdiyseniz girdiğiniz yerde size 2 TL lik yeni e pin veriyor.

Sistem otomatik işlediği için vermeme gibi bir sorun yok.

3. peki tamamda game sultanda 65 g cash vardı 30 tlye alınca 35 g cash kaldı 37 olması gerekirde nereye gitti 2 tllik epin :/

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Bir örnek vererek açıklayayım , anlamanıza yardımcı olur.

Diyelim ki 30 TL ' lik E - Pin aldınız ve alacağınız Uridium ' un fiyatı 28 TL.

Satın almak için E - Pin ' i girdikten ve satın alma işleminizi tamamladığınızda , bir ekran karşınıza gelecektir.

Satın alma işleminiz başarılı ;

E - PİN : ******-*****-******-******

E - PİN Miktarı : 2 TL Türünden bir ekran karşınıza çıkar.

Burada kalan 2 TL ' lik E - Pin aslında kullandığınız 30 TL ' lik E - PİN ' dir.

Yani Aynı E - Pin ' i tekrar girdiğinizde 2 TL Olarak gözüktüğünü fark edersiniz.

Sistem bu şekilde işlemektedir

Keyifli Forumlar

polatalemdar311 bunu beğendi.
  5. E pin girdiğin yerde sistem otomatik fazla parayı yeni bir e pin şifresi veriyor.

Not : Kullanıcı Köşesi > Konuşmacı köşesi > İndirim Paketinden Yararlanma İnceleyebilirsin.

6. ben dediğiniz o ekranı kapattım yalnışıkla ve sizin dediklerinizi tam anlayamadım ben 11 tlye paket alsam darkorbitden epini yapıştırsam 13 tllik paketi alabilirmiyim

şimdi anladım fakat 2 tl gösteren sayfayı ben kapattım şimdi nasıl yapabilirim :/

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Ekim 2014
  7. Güzel soru :)

Böyle sorunla karşılaşıp tecrübesi olan varsa yazsın.

8. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Satın aldığınız E - Pin miktarını , Satın aldığınız yerdeki siparişlerim kısmından bakabilirsiniz.

Tabi orada 30 TL diye aldı iseniz , 30 TL Olarak görünür.

Ancak E - Pin ' i yazdığınızda kalan miktar yansır.

Keyifli Forumlar

9. aynen bi çözümünü bilen varmı ?

10. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Yukarı da yazdığım kısıma bakınız

Ayrıca GameSultandan alışveriş yapıyorsanız ;

Giriş yaptıktan sonra , Siparişlerim kısmında Aldığınız E - Pinleri görebilirsiniz.

Ek olarak unutmayın , Kalan E - Pin miktarı kullandığınız E - PİN ' dedir.

Yani 30 TL ' lik E - Pinden kaldı ise , Kalan 2 TL , 30 TL ' lik E - Pin ' dedir.

Dilerim anlatabilmişimdir

Keyifli Forumlar

11. 30 tl olarak gözüküyor game sultanda altında e pin kodu ürün ve game sultan seri no yazıo kalan miktar felan yazmıyor çöpemi gitti şimdi 2 tl :/

12. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

30 TL ' lik , E - PİN ' i yazdığınız da 2 TL olarak yansıdığını fark edersiniz

Keyifli Forumlar

13. yani 30 tllik epin kodunun içinde 2 tl var ve bunu yazdığımda 2 tl eklenecek şimdi anladım çok teşekkür ederim iyi akşamlar :)

14. İstiklal

İstiklal User

Evet , Aynen o şekilde olacak

Diğer E - PİN Alımlarınızda da aynı durum söz konusu

Biz Teşekkür ederiz , Çözüme kavuştuğuna göre kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

polatalemdar311 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.