E-pin ile ilgili

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve тнєℓαѕтѕαмuяαι tarafından 6 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar benim oyuna yaz başlangıcında 150.000uridium çekmem lazım ve bonusu da benim için önemli.
    Şimdi 57tllik 75.000uridiumun toplamda 16tl yani 30.000uridium bonusu oluyor.
    Peki benim almak istediğim 150.000uridiumluk paket bana kaç TL bonus verir???

Yok mu cevap veren erdem korkmaz yada tiaremy falan biliyodur diye düşünmüştüm :(

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 May 2014
  2. Merhaba ,

TL bonusu derken ne demek istediğinizi anlayamadım. E-pin ile alımlarda bildiğim kadarı ile şu anda %5 ekstra uridium geliyor. Yani aldığınız uridium'un %5 kadarı geliyor.

İyi forumlar.

3. Drowhake

Drowhake User

Sanırsam senin yazdığın uridium sayfasındaki % ' ler .Bunlar zaten size verilen fiyat içerisinde mevcuttur. Normalde mesela 5 TL + 5 TL + 5TL gibi yaparsan bu alıma göre tasarruf edersin.Örneğin adam sana 5TL + 5TL + 5TL ' a göre 150.000 ' i %46 tasarruf edip al diyor.

Yanlış anladıysam üzgünüm :( ...

4. Yok öle değil bi 57tllik e-pin kullanılınca 16tl bonus veriyor aynı kodla 16tllik daha alışveriş yapabiliyoruz.
    Bu bonus 150.000 uridiumluk e-pinde kaç olur onu diyorum

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.