e pin kara liste

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve OğlumBakGit tarafından 24 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhabalar supporta sole bi mesaj attım

supporttan gelen mesaj :

simdi ben anlayamadım ne yapıcam e pini yanlıs girmedim ve sadece 1 kere girdim birde bi sonraki alısverisinizde orenirsiniz demis syn SAHİN nasıl örenicem karalisteye girip girmediğimi syn SAHIN admınızımz vermis oldugu cevapı pek anlayamadım siz anladıysanız lütfen bana anlatırmısınız ??

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 May 2014
  2. Merhaba ;

Bir E-pin kullanıldığı taktirde bir daha kullanılamaz zaten. Neyin kara listesinden bahsediyorsunuz? Farklı bir E-pin giremiyor musunuz?

Keyifli Forumlar.

3. Merhaba ,

Bulduğunuz ve kullandığınız E-pin hata verdiği zamandan sonra tekrar tekrar o e-pin'i kullanmaya çalıştıysanız karalisteye girmişsinizdir demek istemiş.

Eğer siz bulduğunuz e-pin'i 1 defa yazıp kırmızı yazı ile uyarı çıktıktan sonra tekrar tekrar denemediyseniz bir sorun olacağını sanmıyorum.

İyi forumlar.

4. peki modum ben simdi bi kod daha aldım x3 te 520 k uri çektim kodu yanlıs yazdım yanlısıkla 447 yazcama 477 yazmısım fark etmedim simdi e pin vermeyin demeyin icinde para kalmadı :D simdi ben supporta mesaj atsam karalisteye girince 3 yazısda giriliyodu galba çıkarırlmarmı ?

5. Merhaba ,

Tam olarak kaç defa hatalı girince alınıyor bilemiyorum fakat support ile iletişime geçip sorabilirsiniz. Ayrıca karaliste konusunda da eğer listeye girmişseniz nasıl çıkacağınızı sorup öğrenebilirsiniz.

İyi forumlar.

6. modlarım saolun konuyu kitleyin kolay gelsin

7. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konu istek üzerine verilen cevaplar dahilnde kilitlenmiştir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.