e-pin kodu ile ilgili

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ERDALBAGGAL tarafından 6 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 182 tllil epin aldım 120 tllik alışverişimde kullandım 62 tl kaldı 55 tllik epinide bir başka alışverişimde kullandım 24 tl arttı bu artan epinlerle 89 tllik bir uridium paketi almak istiyorum... 86 tl ettiği için geriye 3 tl kalıyor onuda 3 tllik bir epin kodunu giriyorum .

''İşlem başına sadece tek bir sunucunun E-Pin'leri kabul edilir!'''

hatası veriyor... bir başka epin giriyorum yine bu hatayı bir başka epin giriyorum yine bu hatayı veriyor....bir türlü kalan kısmı tamamlayıp uridiumumu alamıyorum ki epinlerin hepsi aynı siteden alındı mtcgameden...

supporta msj atıyorum ciddiye alıp cvp bile vermiyor okadar para yatırıyoruz adamlar ciddiye alıp sıkıştığı için cvp bile vermiyor....

ödeme supportuna atsak ödeme supportuna yazı yazılmıyor ayrıca gelmeyen bir üründe yok...ki bir fiş açasın...

mtcgamenin supportuna soruyorum onlarda bişey demiyor....eee ne olucak peki ne olucak benim bu mağduriyetim ???

bu epinler elimdemi kalıcak ?

yaptığınız iş iş değil yani....

epinle mepinlede uğraşmayın abi gidin kredi kartınızla alışverişinizi yapın rahat ve temiz!

2. Merhaba ,

E-pin satışı yapılan yerlerden alınmış farklı 2 tane E-pin birleştirilemiyor. Yani diyelim ki Bynogame ve MTCgame'den farklı epin aldınız. Bunlar birleştirilemiyor 2 E-pin'in de aynı yere ait olması gerekiyor.

İyi forumlar.

3. adminim mesajımdada dedim ikisinide mtcgameden aldım tüm epinlerim mtcgameden ama o hatayı veriyor asıl sorun o

4. Merhaba ,

mtcgame ile görüştünüz mü ? Ayrıca elinizde e-pin kodlarını da kontrol ettirebilirsiniz. Gerekirse support ile de iletişim kurabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.