E-pin/Oyun İçi Fiyat uyumsuzluğu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kaansakal tarafından 18 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kaansakal

kaansakal User

E-pin kullanarak uridium çekmek istiyorum ancak e-pin sitelerinden birkaç tanesine baktım.Ancak330k uri 210 TL veya ona yakın bir fiyat.Oyun sayfasında ise 182 TL olarak gözüküyor.Nasıl yapıcaz bu işi?Bu tek kullanımlık bir iş mi?Oysa indirim kampanyasına tıklamadım.normal sağ üstteki "uridium" bölümünden girdim.Her fiyatta bir indirim olmuş.Başka bir konuda da arkadaşın 330k uriyi 182 TL dediğini de görünce konuyu açmak istedim.
    Paintten falan pek anlamam ama anlatmaya çalıştığım şey anlaşılmıştır umarım :)

[​IMG] [​IMG]

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Dediğiniz merkezle alakalı bir durum.Ancak tasartuf etle ilgili kısım sürekli mevcut bir durum.Epin ile ise alacağınız tutara uygun bir epin olmalı.

İyi forumlar

3. kaansakal

kaansakal User

Her ne kadar yukarıda dediğiniz cümleyi anlamasamda :) ,
    Şimdi bu durum geçici(düzelecek) bir durum mu ve ben beklemeli miyim?Yoksa bu böyle sonsuza kadar gidecek mi?
    Ayrıca 210 TL ödeyip kodu 330k urilik yere yazarsam 182 TLlik ürünü 210TLye almış mı olurum?

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

E-pin alımlarında resimde görülen 190 liralık e-pini alarak 182 liralık 330 bin uridiumluk olan fiyattan yararlanabilirsiniz ve geri kalan miktar bir dahaki e-pın alımınızda hesabınıza aktarılacak yani aldığınız miktarın üzerine eklenecektir.

dubleW bunu beğendi.
  5. Konuyu Özetlemek gerekirse birden fazla epini tek üründe kullanabilirsin.alacağın eşyaya göre epin alımını dengele olsun bitsin. epin fazla ise bir sonraki seferde kullanabilirsin kalan tutarı.

6. Bakın durumu ben size anlatayım

210 TL ' lik E - Pin ile , 182 Liralık 330.000 Uridyum satın aldığınızda ( Yani satın alma işlemini gerçekleştirdiğinizde ) , Size ekranda Bir E - Pin verilir ( Aynı E - Pindir ) ve Kalan bakiye bu E - Pin de yazar

Yani 210 - 182 = 28 TL ' lik bir E - Pininiz oluyor.

Size E - Pin kodunuz , Kalan Bakiye yazar.

Bu E - Pinle de istediğinizi alabilirsiniz. Uridyum almak ile bir sınırı yok

Hatta aldığınız E - PİN Miktarı kadar seçim yaparak da satın alabilirsiniz.

Paketleri alırken toplam Kasa bölümünde gözükür , E - Pin miktarınız kadar item seçip alabilirsiniz.

Ancak Markette en fazla 4 farklı öğe birden alabilirsiniz

Hesabınızı ona göre yapın , İyi forumlar

kaansakal ve Nefes bunu beğendi.
  7. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konuya ilgili açıklamalar yapılmıştır yeniden aklınıza takılan bir konu olursa lütfen sorunuz.

dubleW bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.