E-PİN YARDIM ACİL..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve OTTOMAN.KİNG tarafından 7 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba e pin kodu satın aldım bir internet kafeden 1 aylık premium epin kodunu yazarken yanlış yazmışım ve kara listeye alındınız diye bir ileti aldım ne yapmalıyım acil olarak yardım edin ... !

Support a talebimi bildirdim ama malesef kara listede karşılaşmadık gibi bir ifade kullanıldı ben bu oyuna para verdim sorunumu çözün artık yeter . !

Son düzenlenen: 7 Nisan 2015
  2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Öncelikle Üslubunuza dikkat ediniz ve sakin olunuz.

E - Pin kodunu üst üste , 4 - 5 Kez yanlış girerseniz Kara Listeye alınırsınız.

Bu konuda size yardım edebilecek tek kişi , Supporttur.

Eğer Support size , Kara Listede olmadığınızı söylüyorsa , Kara Listede değilsinizdir.

E - PİN , tekrar kullanmayı deneyin , Eğer Kara Liste hatası yada herhangi bir hata ile karşılaşırsanız ( E - PİN Kullanılmış yada Yanlış Hatası dışında ) Ekran Görüntüsü alarak , Supporttan incelemelerini arz edin.

Hesaplar üzerinde inceleme yapmak gibi bir yetkimiz olmadığından , bu tür durumlarda konusunda forum üzerinden yardımcı olamıyoruz.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.