e-pin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve esrarengizzz tarafından 5 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. soyle bı sorum olucak dükkanda şu anda 3.5 tl ye indirim paketi var abonelık ben onu sadece bır hafta ıcın alabılırmıyım e-pin ıle yoksa 8 haftalık paket gelicekmi şu anda gözükmüyor

cevap verebilecek bırı varmı acaba

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Şubat 2015
  2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Mevcut olan paketleri satın alabilirsiniz.Herhangibir paket eklemesi gibi bir durum mevcut değildir.

Ayrıca lütfen üst üste yazmayınız.Konunuz cevapsız bırakılmayacak cevap verilecektir.Mesajlarınız birleştirilmiştir.

İyi forumlar

3. peki modum dukkanda su anda 3.5 tl ye indirim paketı var 1 haftalık onu bır haftalık alabılıyormuyum yoksa abonemı olmam gerekıyor ve e-pin ile alabiliyormuyum.

modum alt alta yazdıgım için özür di,liyorum ama sizden cvp beklıyorum ondan sonra alıcam ürünü

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Şubat 2015
  4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Tabikide size tanınmış bir indirim fırsatı satın alabilirsiniz.Ödeme sayfasında ödeme yöntemleri mevcuttur.Dilediğiniz ödeme yöntemi ile satın alabilirsiniz.

İyi forumlar

5. yanı ıstedıgım hafta kadar alabılırım o urunden ıster 1 hafta ıster 10 hafta sunulan odeme seceneklerıyle

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Hayır sadece bir adet alabilirsiniz indirimli hali ile.

İyi forumlar

7. ama modum urunu bırden fazla kez sepete atabılıyorum

8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Siz 3.5 tl ye hangi ürünü alıcaksınız acaba ?

İyi forumlar

9. %25 indirim paketi aboneliği var modum ondan bahsedıyorum

10. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bahsettiğiniz ürünü istediğiniz kadar satın alabilirsiniz.Ancak bu ürünün fiyatında herhangibir indirim yoktur.Mevcut fiyatı budur onu söylemek istemiştim.

İyi forumlar

11. biliyorum modum bi indirim olmadıgını sadece kac adet alabilceğimi sormak istemiştim biraz kafanızı karıstırmıs olabılırım ozur dılerım tesekkur ederım iyi gunler kolay gelsın

konu kılıtlenebılıır

12. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Ben teşekkür ederim sizlere tekrar bekleriz :)

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.