E-Pin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve NexabLee tarafından 21 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. NexabLee

NexabLee User

Merhaba Arkadaşlar,

uridium alım kısmında başlangıç paketlerinden birini almak istiyorum fakat hesabıma nasıl alacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Şimdiden Herkeze Teşekkürler..

NOT: E-Pin ile Alım Yapmak İstiyorum..

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

• İlk olarak yönetici formatı ile yazmamaya özen gösteriniz aksi taktirde cezai işlem uygulanacaktır.

• E-pin ile alış veriş için;
    Sizlere kısaca maddeler halinde epin ile alışveriş nasıl yapılır resimlerle ve yazılı açıklamayla birlikte açıklayacağım.

1-İlk olarak uridium sayfasından satın almak istediğiniz paketi seçiniz.Ardından almak istediğiniz paketin altındaki sepete ekle işaretine tıklayınız.

2-Ardından aşağıdaki resimdeki gösterilen bilgilerin almak istediğiniz paketin ve paketin tutarını kesinlikle kontrol ediniz.Kontrollerden sonra ödemeye git ibaresine tıklıyoruz.

3-Ardından karşımıza çıkan sayfada epin ile ödeme seçeneğinin işaretli olduğundan emin oluyoruz.İşaretledikten sonrada epin ile devam et seçeneğine tıklayınız.

4-Ardından karşımıza çıkan sayfadaki kutucuklara epin kodumuzu doğru şekilde giriyoruz.Kodumuzu girdikten sonra sağındaki tike tıklayarak kodu sisteme taratıyoruz.

5-Kutucuğa tıkladıktan sonra diğer epin kodunuzu yazmanız için yeni bir kutucuk açılır.

Önemli Not:İlk yazdığınız epin kodu alacağınız tutarı karşılıyor ise ikinci bir epin girmenize sistem izin vermeyecektir.

6-İkinci kutucuğada diğer epin kodunuzu girip yine aynı şekilde sağdaki kutucuğa tıklayarak diğer epin kodunuzuda sisteme onaylatınız.

Girdiğiniz ikinci epin koduyla birlikte gerekli tutar sağlanınca aşağıdaki gibi yeşil bir onay ekranı gelicektir.

7-Ardından hemen satın al seçeneğine tıklayınız.

8-İşleminiz başarıyla gerçekleştikten sonra aşağıdaki gibi bir onay ekranı gelicektir.

Önemli Hatırlatma:Alışveriş tamamlandı ekranıyla birlikte aşağısında gelecek bilgileri saklamanız gerekmektedir.

İyi Forumlar

3. NexabLee

NexabLee User

bilgi için teşekkürler modum ayrıca yönetici formatında yazmak amacım değildi sadece yazı güzelliğine önem veren bir insanım :)

4. Merhaba,

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Nisan 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.