E-pin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve NexabLee tarafından 23 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. NexabLee

NexabLee User

Merhaba,

ben hesabıma e-pin koduyla uridium çekmek istedim ama gamesultandan fiyatlara baktığım zaman ilginç birşeyle karşılaştım hiç bir e-pin kodu darkorbitin uridium fiyatlarıyla aynı değil ben 90 liralık e-pin kodu alacaktım ama gelin görünkü sadece 99 liralık var ben şimdi bu 99 (yani 100 lira) lık e-pin kodunu alırsam 90 liralık uridium çekersem geriye kalan 10 liraya tekrar uridium alabilir miyim ?

Teşekkürler.

2. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

100 tl lik epin kodu aldığınızda oyunda 90 tl lik ürün alımı yaptığınız zaman size oyun 10 tl değerinde epin kodu verecektir.

Keyifli Forumlar.

3. NexabLee

NexabLee User

Peki 10 TL'lik E-pin Kodu Nasıl Verilecek MSN Adresimemi Yollanacak Yoksa Oyun İçerisindeki Gelen Kutusuna mı ?

4. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

kodu girdiğiniz zaman fazla kalan miktar kod olarak gösterilecektir eğer isterseniz mesela 90 tl lik uridium satın alacaksanız toplamı 90 tl eden birkaç kod kullanma imkanınız var yani 2-3 tane kod alırsanız bunların da toplam değeri 90 tl ederse gene alabilirsiniz böyle bir seçenekte var

iyi oyunlar

polatalemdar311 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.