E pin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CELLAT- tarafından 21 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. CELLAT-

CELLAT- User

E pin yolu ile viplik alıcam fakat ne gamesultanda nede playstorede 11 tllik epin yok eskiden direk viplik epini gibi şeyler vardı yanlış hatırlamıyorsam şimdi ne yapmam gerekiyor acaba ? Nasıl alıcam 11 tllik epin yok ?

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Vip ücretini karşılayacak tutarda epin almalısınız.

İyi forumlar

3. CELLAT-

CELLAT- User

Tamamda modum 1 aylık vip 11 tl epinle anlaşmalı oldugunuz gamesultan ve playstorede 11tllik epin yok ya 10 var 6 var 23 var en yakın nasıl olucak bu iş ?

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

İki tane epin kodu girilebilmekte ona uygun bir epinde alabilirsiniz.

İyi forumlar

5. CELLAT-

CELLAT- User

hiçbir uygun yokki karanlık modum 6 6 alsam 12 eder 1 tllik epini ben ne yapayım 10luk alsam 1 tl üzeriene ekleme gibi şansım yok yetkililere bildirilsin eskiden direk vip epini oluyordu yanlış hatırlamıyorsam bu şekilde alabiliyorduk . şimdi ne yapıcam ben 1 tl mesele değil kalsın boştata herkes aynı şekilde olsa 1 tlde 1 tl 100 kişi bu şekilde olsa 100 tl az para değil

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konu ile ilgili detaylı bilgiyi üstlerimize ileteceğiz umuyoruz ki kısa zaman sonra bir güncelleme yapılarak epin fiyatları konusunda bir düzenleme getirilir.
    Konu iletilmiştir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.