E-posta adresim çalındı ve değiştiremiyorum yardımcı olun konu ciddi!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ђαчαℓєт_sα√αş¢[AИKA] tarafından 3 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam Darkorbit&Bigpoint ekibi;
    Benim ... adlı e-posta adresim çalındı ne yaptıysam kurtaramadım ve ... hesabım bu e-posta adresine bağlı e-postayı bu ... veya ... e-posta adresine özel olarak bir aktarım yapabilirmisiniz acaba? ben bizzat bu hesabın sahibiyim bunu size nasıl inandırabilirim gerçekten bilmiyorum ve mağdur oldum , e-posta adresimi değiştiricem 2.aşamasında eski e-postaya kaç defa mail gönderttim siz tarafından ama nasıl değiştirebileceğim gerçekten tüm umutlarım tükendi.Lütfen sorunumu ciddiye alıp çözmenizi temenni ediyorum.

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Hesaplar ile ilgili bu tür sorunlarda , Forum üzerinden sizlere yardımcı olamayız maalesef. Eğer Mail adresinin çalındığını düşünüyorsanız , Support ' a ile iletişime geçerek , Hesabın size ait olduğunuzu kanıtlarsanız , Mail Adresinizin değişmesi için talepte bulunabilirsiniz.

Eğer Mevcut Hesabınızın Maili çalındı ise , Farklı bir hesap ile Support ile iletişime geçerek durumu izah edebilirsiniz.

Aşağıdaki linkten , Support ' a ulaşabilirsiniz

Support - Destek Ekip İçin

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.