E-posta Değişiminde Farklı Adres Görünüyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -YiKimVarYiKim- tarafından 7 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hesabımda oyundayken atmalarla karşılaştım daha sonra e posta ve şifremi değiştirmeye karar verdim fakat e postayı değiştirirken yeni mailime gelen onay mailinde farklı bir e posta adresi görünüyordu diğer hesabıma baktığımda böyle bir sorun yoktu.Hesabımın çalınmasından endişeleniyorum bu problemi nasıl çözebilirim bir fikriniz var mı supporta yazdım ancak 2 iş günü içerisinde bir problem yaşamaktan çekiniyorum.Hesabımın şu an ki maili kendi mailim olarak görünüyor.2 mailde bulunma ihtimali yoktur değil mi?

2. oben

oben User

anasayfada sağ üstte bulunan ? simgesine tıkla açılan pencereden supportu tıkla orada hangi mail varsa hesabın ona kayıtlıdır.

3. benim hesabım görünüyor.Ama gelen onay mailinde farklı mail görününce endişe ettim.Bir problem çıkar mı peki?

4. oben

oben User

bak onu fark etmemişim sizin mailinize onay maili gelmiş sanırım eğer böyle birşey varsa onaylamadığınız sürece bişey olmayacaktır o maili silin ve hesabınızı başka maile aktarın tavsiye ederim.bu durum sanırım şifrenizi bilen birisi mail değişikliği için uyanıklık yapmış yollamış olabilir tedbirli olun.

-_-OĞUZKHAN-_- bunu beğendi.
  5. Teşekkürler.İyi Günler

6. Merhaba,

Arkadaşımızın dediği gibi yapın lütfen. Ayrıca hesap şifrenizi hiç kimseyle paylaşmamaya dikkat ediniz.

GİŞ kurallarında kullanıcı ödevlerinden bir madde ile konuyu kilitliyorum.

İyi Forumlar.

Themis. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.