E-posta erişimi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve RooveMS tarafından 26 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. RooveMS

RooveMS User

Darkorbit nickim Şifresini unuttum Şifre unuttuma basıyorum şifremi yolluyorum gelmiyor eposta değiştire basıyorum gelmiyor lütfen yardım :(

2. Merhaba ,

Hesabın kayıtlı olduğu mail adresi hala size mi ait ? Eğer farklı bir adres kayıtlı gözüküyorsa değiştirilmiş demektir.

İyi forumlar

3. RooveMS

RooveMS User

şifremi değiştirmeden önce hesap merkezinden maile baktım benim email Sifremi unuttum sonra sifremi unuttum panelini kullanıyorum gònderildi diyor mailime bakıyorum gelmiyor bunu düzeltemezmisiniz veya yeni
    başka emaile atamazmısınız o hesapta çok emeğim var..

4. adeniza

adeniza User

Spamların içine bak orada olabilir, daha önceden hotmailde böyle bir sorun yaşanıyordu. Ayrıca mailinden eminsen supportan mailine bir şifre yenileme linki göndermelerini iste. Umarım gönderirler.

5. Merhaba ,

- Bir nedenden dolayı karaliste'ye alınmış olabilirsiniz. Support ile iletişim kurup bilgi almaya çalışabilirsiniz.
    - Gelen kutusundaki bölümleri kontrol ediniz. Farklı bölümlere gelebilir.

İyi forumlar.