E-posta onayı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve darkorbitta tarafından 26 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. darkorbitten ayarlara giriyorum kullanıcı bilgilerini değiltirmek için e posta onayı gerek. şifremide girdim e postaya iletinin gittiğini söylüyor fakat e postama hiçbir şey gelmiyor. ileti gelmedi mi? tekrar dene" yazan yere tıklıyorum aynı işlemi yeniden yapıyorum fakat olmuyor

2. Merhaba ,

Peki e-mail adresini kontrol edin yani onay mail'inin yollandığı mail adresi doğru ve size ait olan adres mi ? Eğer farklı ise o mail adresine gidiyordur. Eğer doğru ve size ait ise mail adresinizi iyice kontrol edin. Gereksiz v.b. gibi bölümlere de gelebilir.

İyi forumlar.

3. evet mail bana ait messengerin kendi sitesinden girdiğim ile darkorbit hesabıma girdiğim hesap aynı. hatta farklıdır ben görememişimdir diye kopyala yapıştırı bile denedim kısacası e posta aynı. gereksiz kutusunda da yok. şuan üstünden saatler geçmiş durumda, girdim baktım ve hâlâ yok :( supporta başvursam onlar yardımcı olabilir mi ne dersiniz?

Tamam hallettim teşekkür ederim :) ne alaka bilmiyorum ama farklı bir e mail adresi girdim onay mesajını o epostaya yolladım ve ona geldi :) hayırlı günler :)

4. Merhaba ,

Konu çözüme kavuştuğuna göre kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.