E-posta Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Troll891 tarafından 17 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Troll891

Troll891 User

Ben Hesabımı Çok Uzun Süre Önce Kurmuştum Facebook Kullanarak Şimdi Kullanmaya Başladım Ama Sadece Facebook İle Giriş Yapabilmekteyim Birkaç Gündür Şifre Almak İçin Uğraşmaktayım Ama Bir Çözüm Verilmedi Bana Bende Aynı Sorunu Yaşayan Varmı Diye Buraya Sormak İstedim Konu Şu:

Bir Şifre Almam İçin E-posta Onayı Gerek Hesabıma Ama E-posta Onaylamam İçin Bana Link Ve Benzeri Bir şey Verilmiyor Bu Yüzden Hesap Merkezine Giremiyorum Facebook Bağlantımı Kesersem Yapabileceğim Söyenmişti Ama Oda İmkansız Çünkü Hesap Merkezine Girdiğimde Şu Ekran Geliyor Karşıma

--------

Sol Taraftaki Hiçbir Şeye Tıklayamıyorum Ve Elimde Şifre Olmadığı İçin E-posta Onay Linki Alamıyorum Kısaca Bir Buga Girdi Hesap Yardım Ederseniz Sevinirim Facebookumu Kapatacağım İçin Hesabı Kaybedeğim Büyük İhtimalle Bir Şifreye İhtiyacım Var

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Aralık 2015
  2. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Öncelikle Mesajınız düzeltilmiştir E-postanızı Görünür şekilde yayınlamayınız.

Supporta Gereken istenilen belgelerle başvurunuz gereken yardım yapılacaktır.

iyi forumlar.

3. Troll891

Troll891 User

Supportla Zaten 3-4 Gündür Denemekteyim Belki Başkasına Olmuştur Veya Çözümü Bilen Vardır Diye Buraya Yazdım

4. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Bu konu ile ilgili buradan işlem yapamıyoruz.
    Bunun için lütfen supporta gereken belgeleri yollayıp oradan gelecek cevabı bekleyiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.