Bug / Oyun hatasi E-Posta Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve K-R-A-T tarafından 13 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. K-R-A-T

K-R-A-T User

Merhabalar benim hesabımla ilişkili olan epostamı uzun yıllar once kaybettim şimdi hiç bir sorunuma çözüm bulamıyorum urıdıum çekiyorum problem çıkıyor yazıyorum cevap alamıyorum oyunda bug oluyo ödüllerimi alamıyorum yazıyorum cevap alamıyorum daha önceden farklı eposta ile cevap alabiliyordum ama ne hikmetse son zamanlarda supporta yazdığımda hesabınızla ilişkili olan epostadan iletişime geçin yanıtını alıyorum Lütfen yardımcı olun bana oyunu bırakmak istemiyorum seviyorum oyunu ama support bu konuda bana hiç yardımcı olmuyor lütfen burda ki Adminlerim oyunda yetkili olabilen kişiler varsa lütfen yardımcı olun bana ...

2. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Siz tekrar Support a dönünüz ve deyiniz ki zati hesabımla ilişkili e-maile giremiyorum farklı bir e-mail üzerinden mecburen yazmak zorundayım deyiniz.

Bu konuda Suppoettan başka size kimse yardımcı olamaz.

iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.